Ja liczę na remis na Old Trafford, myślę, że jest to do osiągnięcia. Nie zagra Beckham, a prasa donosi, że z powodu kontuzji nie zagrają też Gerard i Campbel. Ciekawe, czy to prawda, czy zasłona dymna...
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Dla odmiany nie będę pisał, co myślę o meczu w środę. Na razie sie cieszę. Następnego lata, następnego lata, Polska będzie Mistrzem Świata!!!
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74Nie zagra Beckham..."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2Ponieważ cała Polska medialna i połowa piłkarskiej czeka dzisiaj na kolejny cud, i łatwy awans polskich piłkarzy na MŚ,
TVP 2 uszyła nawet specjalne koszulki w barwach Pomarańczowej Rewolucji i Pomarańczowych ( będzie im kibicować tym samym znowu pogorszą się nasze dobrosąsiedzkie stosunki ), więc ja obstawiam 2:1 dla piłkarzy z ĆR !. Będzie to trudne do osiągniecia - wiadome przyczyny, ale ?
W innej sytuacji też bym tak obstawił !
Znowu przegrałem ( ale tylko wpisowe ! ) , zaś na środę obstawiłem 3:1 dla "Angoliiiiii".Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2Znowu przegrałem ( ale tylko wpisowe ! ) , zaś na środę obstawiłem 3:1 dla "Angoliiiiii"."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
No to brawo AngolaLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlukI znów przegrasz...
Jeszcze obstawiłem mecze Czechów i Słowaków, chyba coś wlezie do gardła ?Comment
-
Wczoraj Polonia pod wodzą nowego trenera,bytomianina Probierza,tylko zremisowała z Lechią 1:1.Ciekawe czy Probierz coś zrobi z tymi zawodnikami.Bo jeżeli nie to czarno to widzęLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Błagam Człowieku z drewna zejdź z boiska bo każde Twoje dojście do piłki stwarza zagrożenie dla Polski. Cztery zagrania - cztery do Anglików aby mogli wyprowadzić groźne kontryTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Frankowski Frankowski Frankowski. Janas ile ci rasiak płaci ile ci płaci, że to drewno wychodzi w pierwszym składzie. I po co ta defensywna zachowawcza taktyka.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumJanas ile ci rasiak płaci ile ci płaci, że to drewno wychodzi w pierwszym składzie. .
Prokuratura powinna się zająć tą sprawąCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
Comment