Franek Smuda czyni cuda
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud. -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąA o co chodzi z tym protestem?
W Grodzisku ostatki Radolskiego,jego miejsce zajmie Liczka(wyrazy współczucia).Last edited by Pogoniarz; 2005-10-19, 19:14.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
No właśnie nie rozumiem tego, podobno ten Liczka to porażka jest. Ale z drugiej strony jak kiedyś trenował Polonię to zbierał pochlebne recenzje, bł nawet w sztabie reprezentacji Czech, ale coś nagle z niego zrezygnowali. Wydaje mi się jednak że Drzymała błąd popełnił.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumekWydaje mi się jednak że Drzymała błąd popełnił."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
Gomes praktycznie sam zatrzymał Milan. Jego zdrowie
Czy nazwisko Cocu naprawdę się tak wymawia, czy to Szpaku chciał brzmieć bardziej zagranicznie? Tej litery pośredniej w brzmieniu między "u" i "y" chyba nie ma nawet w tablicy znaków specjalnych WordaLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzŻą nie udawaj ,że nie wiesz ale jakby co :http://www.kibice.net/forum/viewtopic.php?t=8023
W Grodzisku ostatki Radolskiego,jego miejsce zajmie Liczka(wyrazy współczucia).
Jak w Legii wygrają pedały stawiające na popkornowców, to znajdą się następni, którzy te wzorce zechcą wprowadzać u siebie. Po co przepychać się z kibicami, którzy na płotach wywieszają flagi z krzyżami celtyckimi, z trudnymi do zaakceptowania przez pedałów hasłami i innymi przyzwyczajeniami, skoro można mieć nie dochodzących swoich praw popkornowców?
Jak ja bym chciał, żeby takie wzorce wprowadzono w całej Polsce. Dam głowę, że na mecze przychodziłoby wtedy 10 razy więcej osób. Ja na ten przykład teraz nie mam nic do roboty na jakimkolwiek polskim stadionie, bo nie jestem w stanie identyfikować się z tym, co się tam dzieje. Cóż, jestem pewnie "pedałem". A ultrasi niech dalej sobie roją, że to oni najwięcej robią dla klubu.
Zgadzam się za to co do rac i kombinowania z herbem klubu, choć chciałbym znać tę sprawę z trochę szerszej perspektywy.Comment
-
Tak chyba masz rację co do wypalenia się Radolskiego, naściągał zagranicznych graczy i idzie mu coraz gorzej. Liczka chyba jednak będzie robił podobnie. Po jego zwolnieniu z Wisły tamtejsi piłkarze zresztą niezbyt entuzjastycznie wypowiadali się o jego metodach szkoleniowych.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąTroche rozjaśniło to mój mętlik informacyjny, ale niekoniecznie przekonało do racji protestujących:
Jak w Legii wygrają pedały stawiające na popkornowców, to znajdą się następni, którzy te wzorce zechcą wprowadzać u siebie. Po co przepychać się z kibicami, którzy na płotach wywieszają flagi z krzyżami celtyckimi, z trudnymi do zaakceptowania przez pedałów hasłami i innymi przyzwyczajeniami, skoro można mieć nie dochodzących swoich praw popkornowców?
.
Żygo z jego dziewczynką Dziewulską poszli się pożalić w PZPN-ie i od razu kibice dostali działkę w postaci zakazów.Zdziwią się bardzo jak w Lubinie zobaczą Legionistów(chyba że Lubinianie nie udostępnią im miejsca,albo poczują,że nie zapanują nad niektórymi "rozpalonymi głowami.")Wojna trwa i będzie trwała. Żygo odczuje wyraźnie ,że kibice Legii są siłą.Co on sobie wyobrażał,że to chłopaki z jakiegoś Pierdziszewa i będzie sobie mógł robić co chce? Zresztą po co gadać po próżnicy,ten typ raczej tego nie pojmie.Niech sobie jeszcze zmieni nazwę klubu na ITI ,a w herbie strzeli logo TVN na przykład.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuPogoniarz, ty jesteś pewien, że się dobrze czujesz? Czytałeś to, co napisałeś?
Teraz śmigam tam gdzie jest miejsce prawdziwego kibica,czyli na trybunach (ja akurat walę na Papricanę).Będę darł się ile tylko dam radę,aby trzy punkty zostały w Grodzie GryfaLast edited by Pogoniarz; 2005-10-21, 16:58.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Odra Opole pokonnała Walkę Zabrze 1:0. Niestety od 44 minuty Odra grała w 10Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąFani Rasiaka nie ustają w wysiłkach:
Gdzie Rasiak gra, tam wióry lecą.
Przychodzi Rasiak do knajpy i mówi:
- Dębowe Mocne!
Żą zbieraj wszystko potem wydrukujesz i zrobisz mi prezentTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumŻą zbieraj wszystko potem wydrukujesz i zrobisz mi prezentWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Europejska Unia Piłkarska (UEFA) ukarała Legię Warszawa grzywną w wysokości 12 tys. franków szwajcarskich za nieodpowiednie zachowanie kibiców podczas wyjazdowego meczu z FC Zurich w meczu kwalifikacji Pucharu UEFA.
Ponadto UEFA poleciła Legii niezwłoczne skontaktowanie się ze szwajcarskim klubem, w sprawie ustalenia zakresu zniszczeń dokonanych przez polskich pseudokibiców.
Według Legii wysokość kar nałożonych na warszawski klub za nieodpowiednie zachowania kibiców sięgnęła w 2005 roku już 60 tysięcy złotych.
I przepraszam Cię Pogoniarz, ale Ty się dziwisz p. Żygo i innym, że nie chcą chołoty na stadionie?Last edited by Ahumba; 2005-10-21, 19:16.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
Comment