Nie "Mundial", tylko Weltmeisterschaft...
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet -
Ponoć z tej triady największe szanse mają Macaroni, a najmniejsze... no wiadomo kto. Obaczymy. Może przy tej okazji uda się chociaż popchnąć do przodu kilka inwestycji?
A w Pucharze Polski Polonia wygrała z Jagą na wyjeździe 3-1. Przyznam, że bałem sie o wynik, bo wyniki mamy "niesamowite", ale wyszło zupełnie przyjemnie
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2... hej !
Sądzę, że Polska / Ukraina mają ogromne szanse na ME bez Gdańska na rzecz Kielc, aby skrócić dystans między boiskami.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotJaja se robisz Mistrzostwa Europy na stadioniku 15 tysięcznym?.To chyba żart?Comment
-
No skoro już o odległościach mowa to jeszcze przecież będą mecze rozgrywane na Ukrainie. Podobno PZPN przedstawił szczegółowy (razem z mapami) projekt stadionów, dróg, parkingów liczący 800 stron. Robi wrażenie ale z tego co słyszałem to Węgrzy starają się o ME drugi raz a poprzednio zabrakło im jednego głosu do zwycięstwa więc chyba mają większe od nas szanse.Mona Browar Prywatny, Pruszcz Gdański SłonecznaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzes_chSkoro i jedno i drugie miasto nie ma odpowiedniego stadionu to po co ta dyskusja a jeśli chodzi o odległości to może Przemyśl , Rzeszów , Zamość , Ustrzyki Dolne
Szkoda, że nie pomyśleli o organizacji czesko - polskiej ( wzdłuż granicy ), nie byłoby problemu z odległościami, no i swojskie klimaty !
Comment
-
Mam wrażenie, że Pogoniarz dziś do najszczęśliwszych kibiców w Polsce nie należy.
Jego Pogoń w PP przegrała 0:1 z KujawiakiemWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
To mają być derby?!
(za onet.pl)
Derby Krakowa bez kibiców "Pasów"
Pojedynek Wisły Kraków i Cracovii odbędzie się bez udziału kibiców "Pasów". Wielkie derby przełożone z 20 sierpnia na 22 listopada zapowiadają się na emocjonujące starcie.
Wisła w związku z przebudową stadionu od początku sezonu nie przyjmuje kibiców przyjezdnych drużyn. Podobnie ma się sytuacja na stadionie Cracovii przy ulicy Kałuży.
Wczoraj prezes MKS Cracovia Janusz Filipiak zadeklarował, że Cracovia przyjmie kibiców "Białej Gwiazdy" w spotkaniu rundy wiosennej. Tego samego oczekiwał od Wisły w najbliższym spotkaniu.
Działacze "Białej Gwiazdy" zadecydowali, że kibice "Pasów" jednak nie będą mogli dopingować swoich piłkarzy na stadionie przy ulicy Reymonta.
P.S.
%#@$!^&#*@ z Wisły!!!
P.S.2
Przepraszam ale się... zdenerwowałem.Last edited by cielak; 2005-11-10, 00:12.zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielakTo mają być derby?!
(za onet.pl)
Derby Krakowa bez kibiców "Pasów"
P.S.
%#@$!^&#*@ z Wisły!!!
P.S.2
Przepraszam ale się... zdenerwowałem.
Generalnie, to jedna, wielka farsa
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2... to powiekszą i jaj sobie nie robię bo ME dopiero za 7 długich lat, zaś w Gdańsku jeszcze działki a kielecki stadion jest chyba na 20 / 25 tys. (?)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzes_chSkoro i jedno i drugie miasto nie ma odpowiedniego stadionu to po co ta dyskusja a jeśli chodzi o odległości to może Przemyśl , Rzeszów , Zamość , Ustrzyki DolneLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2
Szkoda, że nie pomyśleli o organizacji czesko - polskiej ( wzdłuż granicy ), nie byłoby problemu z odległościami, no i swojskie klimaty !
A co do stadionów to chciałbym żebyśmy mieli chociaż w połowie mieli takie stadiony jakie oni mają.Nie wspominając już o lodowiskach.
Już w niedzielę derby Górnego Śląska,Piast-Polonia.Zarząd Piasta postanowił wpuszczać bytomskich kibiców bez ograniczeń.Jestem pod wrażeniem.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Syndyk masy upadłościowej POLINDU, właściciela 87% Sportowej Spółki Akcyjnej Górnik Zabrze, wystawia ten pakiet akcji na sprzedaż. Już za głupie 4 miliony złotych można stać się niemal zupełnym posiadaczem tego klubu. Twierdzę, że jest to doskonała okazja dla często wyśmiewanych w tym miejscu piłkarskich kibiców. Oto mają świetną okazję wykazać jak zarządza się klubem. Mała zrzutka na wadium (100 tys.), potem nieco większa na akcje (brakujące 3.900 tys.), potem co roku jeszcze większa na funkcjonowanie klubu. I klub działa tak, jak to się ckni w głowach najwierniejszych kibiców (żadnych popkornowców na trybunach, hojni sponsorzy, tanie bilety, gwiazdy na boisku, awans do LM itp). Zakładając, że w całym kraju Górnik ma tylko 10 tysięcy kibiców, to wystarczy, że każdy zrzuci się po czterysta zł i klub jest ich. Jestem pewien, że już wkrótce usłyszymy o wykupieniu klubu przez prawdziwych kibiców, bo przecież co to jest, te głupie kilka stów dla prawdziwego fana.Last edited by pieczarek; 2005-11-10, 10:31.Comment
Comment