No i Gieksa na aucie-degrengolada naszej kopanej!
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pogoniarz napisał(a)
No i Gieksa na aucie-degrengolada naszej kopanej!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Mi się nawet nie chce komentować wczorajszych popisowych meczów tych drużyn . Jeszcze niedawno mieliśmy podobny przypadek z Polonią i Odrą. Ciężko mi nawet powiedzieć, z jakimi zespołami nasze drużyny mogłyby wygrywać w pucharach. Kandydatów coraz mniej.Comment
-
Tylko zwycięstwo Portowcy tylko zwycięstwo!
Błękitni muszą w końcu urwać jakiś punkt,gdyż na razie grają jak Pogoń w tamtym sezonie. Choć to drużyna z regionu to ich nie lubię z powodu odszczepieńców,którzy kibicują Lechowi.Na osiedlach w Stargardzie często dochodzi do ganianek(jak na Górnym Śląsku,w Krakowie,Łodzi,Warszawie itd.),oczywiście na mniejszą skalę.Szkoda,że nie weszła Flota
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
GKS i Płock - na waszym miejscu (chodzi o zawodników) zrezygnowałbym z wykonywania zawodu do którego się nie nadajecie. Policzki paliły mnie ze wstydu na widok gry tych drużyn. Dobrze, że znowu liga i ciekawe mecze. Dobrze, że PZPN jednak pozwolił na rozgrywanie meczów na Widzewie i Cracovii. Zamykanie stadionów do największa bzdura która nigdzy nie przeciwdziała debilnych zachowaniom.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
zythum napisał(a)
Dobrze, że znowu liga i ciekawe mecze.
Ciekawe to są tylko wyniki. Można z nich się pośmiać.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
zythum napisał(a)
GKS i Płock - na waszym miejscu (chodzi o zawodników) zrezygnowałbym z wykonywania zawodu do którego się nie nadajecie. Policzki paliły mnie ze wstydu na widok gry tych drużyn. Dobrze, że znowu liga i ciekawe mecze. Dobrze, że PZPN jednak pozwolił na rozgrywanie meczów na Widzewie i Cracovii. Zamykanie stadionów do największa bzdura która nigdzy nie przeciwdziała debilnych zachowaniom.
Co do stadionu Kraksy-jest w opłakanym stanie,a nożownicy z Cracovii to najbardziej walnięci huligani w Polsce.Klub chce po wydarzeniach na meczu z Ruchem wprowadzić karty chipowe dla ...kiboli czerwono-białych!Jlość osób zasiadających na stadionie przy ul.Kałuży momentalnie spadnie,a problem nie zniknie.
Ostatnio zawrócono w Krakowie grupkę 150 kibiców Górnika Zabrze z powodu braku tych chipów
Nie jesteśmy zwierzętami.Precz z kartami,precz z chipami!
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pogoniarz napisał(a)
Ostatnio zawrócono w Krakowie grupkę 150 kibiców Górnika Zabrze Nie jesteśmy zwierzętami.Precz z kartami,precz z chipami!
ani nie jeżdżą na mecze. To byli KIBOLE. Jako że mieszkam
paręset metrów od stadionu Górnika i 10 metrów od przystanku
autobusowego, mam okazję obserwować w dniach meczów rozwydrzoną bandę
szalikowców, krórzy na przykład siusiają mi do ogródka.
O innych ekscesach nie wspomnę.
Po drugie, Kolego Drogi, obrażasz zwierzęta.
Nawiasem mówiąc jestem kibicem Górnika Zabrze i chętnie zabrałbym
moją 11-letnią córkę na mecz, ale z racji wyżej wspomnianego towarzystwa nie zrobię tego.Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.Comment
-
[QUOTE]StaryKocur napisał(a)
[B]
Po drugie, Kolego Drogi, obrażasz zwierzęta.
No chyba to lekka przesada.Konstytucja zapewnia mi pewne prawa,między innymi swobodnego przemieszczania się(to nie stan wojenny)Nie obrażam zwierząt,żyję z nimi w symbiozie.Chipy dla ludzi to kolejny idiotyczny wymysł PZPN.Niby obowiązują i ma być już ok.Tylko,że ci ,którzy chcą się bić i tak to robią z chipami czy bez.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Jestem zbudowany twoją wiarą w konstytucję.
Mnie ona też zapewnia kilka praw, które człekokształtni nazywający
siebie kibicami ( co jest czystą uzurpacją ) łamią na każdym kroku.
A systemy pozwalające na identyfikację kibiców istnieją w całym
cywilizowanym świecie i jakoś nikt się nie burzy.Piwo pite z umiarem
-
StaryKocur napisał(a)
mam okazję obserwować w dniach meczów rozwydrzoną bandę
szalikowców, krórzy na przykład siusiają mi do ogródka.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Ja takiego stanu rzeczy nie akceptuję.
Nie będę jednakowoż z nimi rozmawiał przy pomocy listeweczki,
ale raczej przy pomocy bazuczki.Piwo pite z umiarem
Comment