A to dobre, Śląsk Wrocław gra na mistrzostwach świata: http://sport.onet.pl/1210158,wiadomosci.html
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąA to dobre, Śląsk Wrocław gra na mistrzostwach świata: http://sport.onet.pl/1210158,wiadomosci.html
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Widzę tam datę 30 maja, teraz jest już lepiej, jest 1:81
A zwycięstwo w grupie jest 1:5.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertosWidzę tam datę 30 maja, teraz jest już lepiej, jest 1:81
A zwycięstwo w grupie jest 1:5.
A tak po za tym to są tam ekipy, które moim zdaniem mają mniejsze szanse od nas a bukmacherzy ocenili to trochę inaczejJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy(...)
Moim zdaniem również szkoda pieniędzy TVP (a więc publicznych) na transmitowanie tych wszystkich ceremonii, przemówień, baletów, koncertów, występów i całego festynu, który zamierza wystawić w Lipsku "Kaiser Franz". Impreza ma trwać 90 minut, z czego właściwe losowanie 23...Comment
-
Jak dobrze, że liga wreszcie ma przerwę, już nie mogłem...
Losowanie wyszło chyba nienajgorzej. Po pierwsze nie gramy z Anglią, po drugie nie gramy pierwszego meczu z Niemcami. Jakbyśmy na dzieńdobry dostali w kuchnię, nie byłoby dobrze. Kostaryka i Ekwador są w naszym zasięgu, ale daleki jestem od hurraoptymizmu.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkJakbyśmy na dzieńdobry dostali w kuchnię, nie byłoby dobrze. Kostaryka i Ekwador są w naszym zasięgu, ale daleki jestem od hurraoptymizmu.
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pogoniarz ma dzisiaj urodziny(Wszystkiego najlepszego) i w tym miejscu(choć wiem, że to nie miejsce na to) chyba należy życzyć żeby ktoś zafundował mu kurs języka portugalskiego Jak donoszą media, Pogoń będzie miała trenerów z Brazylii oraz 8 zawodników z tego kraju. Współczuję polskim zawodnikom, którzy będą musieli zacząć posługiwać się w ojczystym kraju innym językiem. Jedyny plus tego jest taki ,że przynajmniej wzbogacą swoją wiedze lingwistyczną.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanekPogoniarz ma dzisiaj urodziny(Wszystkiego najlepszego) i w tym miejscu(choć wiem, że to nie miejsce na to) chyba należy życzyć żeby ktoś zafundował mu kurs języka portugalskiego Jak donoszą media, Pogoń będzie miała trenerów z Brazylii oraz 8 zawodników z tego kraju. Współczuję polskim zawodnikom, którzy będą musieli zacząć posługiwać się w ojczystym kraju innym językiem. Jedyny plus tego jest taki ,że przynajmniej wzbogacą swoją wiedze lingwistyczną.
Powstał już trzeci projekt nowego stadionu(ten nowy na 33 tysiące)-idzie się już załamać,na same projekty wydadzą fortunę.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Odbyło się losowanie 1/8 finału ligi mistrzów:
Pary:
Chelsea Londyn - FC Barcelona
Real Madryt - Arsenal Londyn
Werder Brema - Juventus Turyn
Bayern Monachium - AC Milan
PSV Eindhoven - Olympique Lyon
Ajax Amsterdam - Inter Mediolan
Benfica Lizbona - FC Liverpool
Glasgow Rangers - Villarreal
Bardzo ciekawie zapowiada się mecz Chelsea z Barceloną, ale inne pary też niezłe. No ale jeszcze trochę trzeba będzie poczekać.BIRRARE HUMANUM ESTComment
Comment