Już na pierwszy rzut oka widać, że to losowanie było ustawione... cztery konfrontacje brytyjsko-iberyjskie, pozostałe wg schematu Niemcy+Holandia - Włochy+Francja...
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertosNo to po losowaniu: Niemcy, Kostaryka i Ekwador.
Z Niemcami w Dortmundzie.Najwiekszy Stadion Pilkaeski w Niemczech a publicznosc Dortmundu w 50 % bedzie kibicowala za Polska
Z Ekwadorem w Gelsenkirchen na Schalke gdzie prawie 75% ludzi z Polski przybywa.
Miejmy nadzieje ze jeszcze Bilety beda bo mam niedalekoComment
-
Lechowi gratulujemy Amiki.
I nie jest to żadne nabijanie się z mojej strony. Od dawna bowiem uważałem, że taki klub jak Lech Poznań (mający tylu kibiców, budujący taki stadion, mieszczący się w dużym mieście w którym ulokowany jest spory kapitał) zasługiwał na prawdziwe wsparcie finansowe. Mam nadzieję, że cała sprawa zakończy się pomyślnie i powstanie w Polsce klub z prawdziwego zdarzenia. Bo niestety Nasza Krakowska Wisełka schodzi na psyLast edited by ergie; 2005-12-18, 10:22.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!Comment
-
Za www.gazeta.pl
Szefowie Amiki Wronki i Lecha Poznań doszli do porozumienia - firma z Wronek przejmie kontrolę nad zadłużonym poznańskim klubem. Oficjalnie zostanie to podane na specjalnej poniedziałkowej konferencji prasowej.
bla, bla, bla i dalej
De facto będzie to połączenie obu klubów, bo skład nowej drużyny zostanie oparty na najlepszych graczach obu ekip. Klub będzie grał w Poznaniu i nie zmieni nazwy.
Oznacza to wzmocnienie Lecha i likwidację Amiki we Wronkach, a może jej sprzedaż i przeniesienie klubu do innego miasta (może kolejny klub w Szczecinie). Jak Zythum musi się z tego ucieszyć! Lech zostaje, będzie miał pewnie na koszulkach duże logo firmy z Wronek. Jeśli kiedyś komuś nawiedzonemu przyjdzie do głowy zmienić nazwę klubu na Amica Poznań, to zadyma związana z Kampanią Piwowarską będzie niewinnym zawirowaniem, śmieszną wprawką przed prawdziwym pokazem siły ze strony poznańskich kibiców.Comment
-
Za oficjalną stroną Lecha Poznań:
Konferencja prasowa Lech Poznań i Amiki Wronki SA
W poniedziałek, 19 grudnia, zorganizowana zostanie konferencja prasowa z udziałem zarządów WKP Lech Poznań oraz Amica Wronki SA. Wstęp na konferencję mają wyłącznie dziennikarze. Kibice będą mogli posłuchać konferencji "na żywo" za pośrednictwem Oficjalnej Strony Lecha Poznań. Początek transmisji o godzinie 11:00
W konferencji udział wezmą:
Ze strony WKP Lech Poznań:
Radosław Majchrzak - Prezes Zarządu
Radosław Sołtys - Wiceprezes Zarządu
Michał Lipczyński - Członek Zarządu
Ze strony Amica Wronki SA:
Jacek Rutkowski - Prezes Zarządu
Andrzej Kadziński - Wiceprezes Zarządu
Hanna Wieczorek - Kierownik Biura Zarządu
Ze strony Urzędu Miasta :
Ryszard Grobelny - Prezydent Miasta Poznania
Będzie jeszcze jedna niespodzianka, nie jutro, może mniejszego kalibru i co niektórym będzie pewnie nie w smak(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Albeertos czy chodzi o trenera? Bo jak tak to chyba cuś do mnie dotarłoLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!Comment
-
O trenerze nic nie wiem
Chciałbym żeby został Czesiu Michniewicz.
A do Ciebie jakie informacje dotarły?(_)>
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertosO trenerze nic nie wiem
Chciałbym żeby został Czesiu Michniewicz.
A do Ciebie jakie informacje dotarły?"Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
Ciekawa opcja, aczkolwiek jak dla mnie nierealna. Przynajmniej nie teraz. Zresztą nie ma co oczekiwać od razu cudów - tranferów za miliony, trenerów z pierwszej półki, LM od września. Rutkowski to nie filantrop, on do Lecha przyszedł robić interes.
Wystarczy że będzie normalnie, bez ciągle pustej kasy. Wyniki przyjdą z czasem.(_)>
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertosZa oficjalną stroną Lecha Poznań:
Los się jutro odmieni
Będzie jeszcze jedna niespodzianka, nie jutro, może mniejszego kalibru i co niektórym będzie pewnie nie w smak
To może kolejny protest kibiców?Comment
-
Widzę że konferencji jeszcze nie było, oficjalnego potwierdzenia inwestycji również, ale niektórym już to nie pasuje
Bojkotu nie będzie, wręcz przeciwnie bym nawet powiedział. Ale wszystko w swoim czasie(_)>
-
Niestety Polonia w rewanżu 1/4 PP przegrała 0:3 z Zagłębiem i odpadła.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertosWidzę że konferencji jeszcze nie było, oficjalnego potwierdzenia inwestycji również, ale niektórym już to nie pasuje
Bojkotu nie będzie, wręcz przeciwnie bym nawet powiedział. Ale wszystko w swoim czasie
Długi chyba spore? Słyszałem coś o 20 milionach?"Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
Według moich informacji przekrętu nie będzie, długi zostaną spłacone.(_)>
Comment