Jeżeli Wisła nie pokona średniaka holenderskiego NEC i nie awansuje dalej, to już będzie prawdziwa tragedia naszego futbolu. Tam gwiazdą jest ... trener Neeskens. Co do Groclinu, to będzie bardzo ciężko awansować.
JA powiem tylko tyle żal poraż ki na Łazienkowkiej
i dołączam sie do kolegi Pogoniarza jesli chodzi o krytyke frajerskiego pomysłu PZPN. Oni też powinni mieć chipy jak przyjeżdzaja wizytować mecze
PZPN , PZPN ,jeb..ć jeb..ć PZPN
szarpik napisał(a) JA powiem tylko tyle żal poraż ki na Łazienkowkiej
Szarpik,nie ma czego żałować, wygrał lepszy zespół.
Palę na pal i będzie lepiej, bo jak tak dalej będzie to
Kulczyk z Lechem w kulki zagra.
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
A ja gratuluję Piotrcovii (ups - Pogoni) lidera i pięknego wyniku , Jaga znów bez porażki - 1-1 z piastem na wyjeździe a powinny byc 3 punkty ale i tak ciesze się z remisu
PS. Pogoniarz- napisz jak jest z tą Pogonią. Czyżby ta prawdziwa grała w 4 lidze (tzw. Pogoń Nowa)?? Która to nie dostała licencji?? bo ta obecna to chyba Ptacovia..
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Pogoń Nowa-nie istnieje.Były plany ,ale Ptak dostał kredyt zaufania i w 4 lidze grają rezerwy.Sytuacja jest skomplikowana wśród kiboli i nie wszyscy się identyfikują z byłą Piotrcovią...(stąd oklep w Łodzi od Łksy )
Pogoniarz napisał(a) Pogoń Nowa-nie istnieje.Były plany ,ale Ptak dostał kredyt zaufania i w 4 lidze grają rezerwy.Sytuacja jest skomplikowana wśród kiboli i nie wszyscy się identyfikują z byłą Piotrcovią...(stąd oklep w Łodzi od Łksy )
A to jest polska kopana właśnie. nikt nic nie wie. jeden wielki zabagniony pierdolnik
robox napisał(a) To Les Gondor odpuścił sobie Pogoń?
No wiesz?toć przecie od dawna dał sobie spokój golas -niby Szwed
Nie byłem na takim meczu Wydzwoniłem za kupę kasiorki chcąc być na bieżąco-warto było-szczególnie opijając zwycięstwo 10 darmowymi beczkowymi bosmankami od fullikówByło miło
Błękitni się postarali
szarpik napisał(a)
[B
i dołączam sie do kolegi Pogoniarza jesli chodzi o krytyke frajerskiego pomysłu PZPN. Oni też powinni mieć chipy jak przyjeżdzaja wizytować mecze
PZPN , PZPN ,jeb..ć jeb..ć PZPN [/B]
A ja jestem ciekawy czy jednak Łapiński zagra w końcu w Widzewie. Jako trener (mimo, że rpowadził dopiery raz) się nie bardzo sprawdził. Zawiódł mnie szczególnie odstawieniem młodych zawodników na których stawiał Kretek. Widzew i tak chyba w tym roku spadnie z ligi ale gdyby wystawiał młodych to przynajmniej w przyszłości by coś z tego było. A tak to znowu nasprowadzali jakiegoś pół-złomu z dziesiątych lig południowoamerykańskich i tak to wygląda jak wygląda. Cóż najważniejsze to aby Widzew pospłacał długi a potem dopiero można budować od nowa drużyna która zasługiwać będzie na nazwę Widzew.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Z niebywałą odrazą wyczytałem,że kibole(?) Ruchu na elewacjach w Chorzowie i Katowicach wypisują teksty,które doprowadzają mnie do stanu szoku! Witamy w III Rzeszy.Jestem jeszcze w stanie zrozumieć chęć walki o autonomię,ale takie teksty plus swastyki na murach świadczą dobitnie o zadymionych czachach co poniektórych
Chyba ten temat powinien wylądować w innym dziale...
Zdarzały się już kretyńskie hasła wywieszane na płotach stadionów-czyżby powrót do przeszłości?
Ciśnienie mi nieźle skoczyło
Cieszę się,że Pogoń połknęła kolejnego przeciwnika,ale na szczycie ani drgnęło(no może spadek Bełchatowa,ale przegrali przecież w Chorzowie!)
Piecia chyba mecz w kolejnej rundzie PP Jaga rozegra na starym stadionie.Chętnych faktycznie nie zabraknieWłaśnie co się z nim stało?Zarósł,czy go odnawiają?Słyszałem,że jest w planach budowa nowoczesnego obiektu-widziałem makietę.To ma być zupełnie nowy stadion,czy odrestaurowany stary?
Nasz miał(ma )wyglądać podobnie...tylko za ile lat?
Pogoniarz napisał(a) Z niebywałą odrazą wyczytałem,że kibole(?) Ruchu na elewacjach w Chorzowie i Katowicach wypisują teksty,które doprowadzają mnie do stanu szoku!
W ubiegłym tygodniu Ruch "popłynął" z naszym Podbeskidziem 2:1. Wg prasowych relacji , policja uniemożliwiła "kibicom" wyjście z pociągu na dworcu BB Główna, mogli to zrobić na stacji blisko stadionu, dokąd dotarli oczywiście pod eskortą.
A w następnej kolejce przyjedzie Arka Gdynia
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment