przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertos...I jeszcze jedno. Jesli twierdzisz że długi nie będą spłacane a prezes spółki giełdowej potwierdza swoim autorytetem spłatę długów to chyba jasna sprawa kto ma większą wiedzę i kto tu ma więcej do powiedzeniaComment
-
Długi są ogromne. Jednak sam Rutkowski potwierdził ich spłatę i pomoc przy negocjacji ich spłaty. A że jest starym lisem w interesach, zapewne negocjacje będą dotyczyć części spłaty kwoty głównej, umarzania odsetek itp. To zreszta norma przy podmiotach zagrożonych upadłością, gdzie wierzyciel może nie dostać nic, tylko ewentualnie ustawić się w kolejce do syndyka. Zresztą na jego miejscu skupowałbym długi już od dawna za 50-70% ceny - myślę że byłoby wielu chętnych. Może już to robił?(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Mimo krótkiego spięcia w temacie fuzji naprawdę szczerze gratuluję albeertosowi i szarpikowi (jeżeli pominąłem innych kibiców Lecha na forum to sorki tak z głowy tylko te nicki mi przychodzą do głowy) pozyskania tak moznego sponsora. Jeżeli jeszcze potwierdzą się plotki o tym, że Drzymała zostawi Grodzisk i też wejdzie do Lecha to finansowo będzie to klub zdolny awansować do LM a w każdym razie w przyszłym roku o tytuł Mistrza Polski walczyć będzie też Lech.
ps. cieszę się też , że potwierdza się to co zawsze pisałem - futbol w małych miejscowościach w klubach bez tradycji i KIBICÓW nie ma sensu (oczywiście jakieś pojedyńcze wyjątki zawsze się zdarzą, szczególnie na krótki okres czasu).
ps.2 Dzisiaj czytałem wywiad z J. Pilchem i powiedział słowa pod którymi się podpisuję:
..."Jak nie gra mój klub nie ma emocji. Czysta estetyka piłki nie istnieje. Pięknie strzelona bramka jest tylko wtedy gdy ją tracimy lub zdobywamy".
Dlatego ważne są tylko te mecze w których naprtzeciwko siebie stają dwie drużyny które mają ogromną liczbę fanatyków, natomiast nawet "najładniejszy" mecz w którym nie ma emocji kiibicowskich każdemu się szybko znudzi.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumfutbol w małych miejscowościach w klubach bez tradycji i KIBICÓW nie ma sensu
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumJeżeli jeszcze potwierdzą się plotki o tym, że Drzymała zostawi Grodzisk i też wejdzie do Lecha"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythuma w każdym razie w przyszłym roku o tytuł Mistrza Polski walczyć będzie też Lech.
Jak narazie - aż tak daleko posunięty - optymizm kibiców Lecha (MP, Liga Mistrzów) wydaje mi się mocno przesadzony i śmieszny.
Zobaczymy, co dalej."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
Póki co to nawet te "nie-super-hiper-ekstra" składy osobno są w czołówce ligi
Co do MP i LM - nie podpalam się, najważniejszy dla mnie jest spokój finansowy i organizacyjny, walka o górną połowę tabeli i puchary (choćby UEFA) a nie co roku o utrzymanie. Było 7 lat chudych, oby przyszło 7 tłustych (albo i więcej).(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertosPóki co to nawet te "nie-super-hiper-ekstra" składy osobno są w czołówce ligi"Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannten znowu swoje, wydaje mi się, że te twoje małomiasteczkowe kompleksy spowodowane są tym , że ten twój ulubiony klubik (sorry nazwa mi wyleciała ale wiem, że kiedyś z Eintrachtem Frankfurt przegrał 9:0 ) grywa tylko w drugiej lidze.
mam nadzieję, że do tego nigdy nie dojdzie.
Jak rozumiem pan prezes Amiki Rutkowski tez ma małomiasteczkowe kompleksy bo on wypowiedział IDENTYCZNE słowa w wywiadach. To jedna sprawa, a druga to nie wiem co ma Cię przekonac skoro fakty tego nie robią? Za 5 lat nie będzie śladu bo żadnym z klubów bez tradcyji i kibiców. I tyle w tym temacie ale Ty nadal będziesz wiedział swoje. Twój problem i Twoja sprawa. A Groclinu niue będzie za lat dwa bo kilka dni temu Drzymała WYRAŹNIE zapowiedział współpracę z Rutkowskim i wychodzenie z Groclinu.
A wyciąganie 0:9 rzeczywiście jest bardzo na miejscu ? To tylko jedna porażka, sukcesów dla polskiej piłki Widzew dał trochę więcej i w zasadzie powinienem to zostawić bez komentarza.Last edited by zythum; 2005-12-25, 09:53.To inaczej miało być, przyjaciele,
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlukŻeby walczyć, to musi mieć dobry skład. Jak na razie, po złożeniu "11" z graczy Lecha i Amiki, nie wygląda to wcale "super-hiper-extra".
Jak narazie - aż tak daleko posunięty - optymizm kibiców Lecha (MP, Liga Mistrzów) wydaje mi się mocno przesadzony i śmieszny.
Zobaczymy, co dalej.To inaczej miało być, przyjaciele,
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum. A Groclinu niue będzie za lat dwa bo kilka dni temu Drzymała WYRAŹNIE zapowiedział współpracę z Rutkowskim i wychodzenie z Groclinu. .Mniej książków więcej piwaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumJak na polską ligę będzie to bardzo dobry skład i na walkę o Mistrza spokojnie wystarczy .Mniej książków więcej piwaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumNo rozszyfrowałeś mnie i moje małomiasteczkowe kompleksy Ale miałem ubaw.
Jak rozumiem pan prezes Amiki Rutkowski tez ma małomiasteczkowe kompleksy bo on wypowiedział IDENTYCZNE słowa w wywiadach. To jedna sprawa, a druga to nie wiem co ma Cię przekonac skoro fakty tego nie robią? Za 5 lat nie będzie śladu bo żadnym z klubów bez tradcyji i kibiców. I tyle w tym temacie ale Ty nadal będziesz wiedział swoje. Twój problem i Twoja sprawa. A Groclinu niue będzie za lat dwa bo kilka dni temu Drzymała WYRAŹNIE zapowiedział współpracę z Rutkowskim i wychodzenie z Groclinu.
A wyciąganie 0:9 rzeczywiście jest bardzo na miejscu ? To tylko jedna porażka, sukcesów dla polskiej piłki Widzew dał trochę więcej i w zasadzie powinienem to zostawić bez komentarza.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeterKlubem z dużego miasta jest ŁKS. Widzew co najwyżej dzielnicowym jak w Krakowie Wieczysta tylko że miał trochę więcej sukcesów bo za komuny się nim państwo zaopiekowało bardziej niż wspomniana Wieczystą.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment