Ja jestem pod wrażeniem taktiku Paniku i super Ptaka.Po cudem wygranym meczu z Łęczną ,postanowił dać odpocząć niektórym zawodnikom,gdyż podobno słaniają się już na nogach..Jak efekt?Otóż w pierwszym składzie wyszło 10 brazylianos i jeden Słowak-i dzięki temu ptaszysko zapisało się w kartach naszej super ekstraklasy.Czym?Wcześniej w całej historii ligi nie zdarzyło się,by nie wyszedł w składzie ani jeden Polak.
Brawo Antonio "Piłkarze" sprowadzeni na wagę zagrali super mecz,ani razu poważnie nie zagrozili bramce GKS-u.
Po meczu Panik o zmiennikach nie chciał sie nawet wypowiadać
Do tego wszystkiego chodzą słuchy ,że mieszkający pod Łodzią piłkarzyki mają siebie serdecznie dość,czemu się akurat nie dziwię-będąc w wojsku też miałem cofkę po jakimś czasie,gdy spało się ,jadło i odwalało zajęcia ciągle z tymi samymi gębami.
Ciekawe co teraz powie misterek bird...Na razie staliśmy się pośmiewiskiem w całej Polsce.
Ptaszysko z Panikiem czas odfrunąć
Ciekawy numer odwalił trener Wisły Płock sadzając na ławie Wierzchowskiego i Jelenia-o co tu chodzi????
Brawo Antonio "Piłkarze" sprowadzeni na wagę zagrali super mecz,ani razu poważnie nie zagrozili bramce GKS-u.
Po meczu Panik o zmiennikach nie chciał sie nawet wypowiadać
Do tego wszystkiego chodzą słuchy ,że mieszkający pod Łodzią piłkarzyki mają siebie serdecznie dość,czemu się akurat nie dziwię-będąc w wojsku też miałem cofkę po jakimś czasie,gdy spało się ,jadło i odwalało zajęcia ciągle z tymi samymi gębami.
Ciekawe co teraz powie misterek bird...Na razie staliśmy się pośmiewiskiem w całej Polsce.
Ptaszysko z Panikiem czas odfrunąć
Ciekawy numer odwalił trener Wisły Płock sadzając na ławie Wierzchowskiego i Jelenia-o co tu chodzi????
Comment