Mam "super" wiadomość ,nasi reprezentanci wyliczyli ,że jak wygrają kolejne 3 mecze to wejdą do ME z pierwszego miejsca.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
-
Narazie 2:0 dla naszych
Ale mnie rozśmiezsyło jak usłyszałem, że dla naszych kopaczy piłka była zbyt twardaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
żenada......tym razem sie udalo......mogło być 2-2 albo i lepiej......nic szczególnego nasi nie pokazali....prawdziwy sprawdzian umiejetności we środę.....czekamyKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Piecia, trochę optymizmu, przecież Polska wygrała ważny mecz. Ze Szwecją będzie ciężko, zrobili sobie ostry trening z San Marino, wkopując im pięć bramek.Comment
-
Ciężko mi było o optymizm do momentu zdobycia 1 gola - ale niewatpliwie siecieszę ale z obawą patrzę na środe acodo wyników to kleska niemców (1-1 z Islandią) remis Ukrainy i remis Irlandii z Rosją.......szczęśliwe (karny) zwyciestwo Angoli z Macedonią i remis Argentyny z Chile.....ciekawie...piłka na świecie się wyrównujeKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Ciężko mi było o optymizm do momentu zdobycia 1 gola - ale niewatpliwie siecieszę ale z obawą patrzę na środe acodo wyników to kleska niemców (1-1 z Islandią) remis Ukrainy i remis Irlandii z Rosją.......szczęśliwe (karny) zwyciestwo Angoli z Macedonią i remis Argentyny z Chile.....ciekawie...piłka na świecie się wyrównuje
Gra naszych kopaczy mnie nie zachwyciła ale zwycięstwo jak najbardziej. Mam tylko nadzieję że Janas pójdzie po rozum do głowy i nie wystawi po raz kolejny swojego pupilka Kryszałowicza w wyjściowym składzie. Bardzo mnie martwi że w ogóle nie było akcji oskrzydlających a jak już były to kompletnie nie udane. Trzeba to poprawić! Przecież ze Szwecją nie będziemy kopać piłki tylko środkiem.Comment
-
Minus - brak bramek z akcji, brak bramek napastników.
Plus (duży) - wreszcie nie mogąc wygrać meczu akcjami, wygraliśmy go stałymi fragmentami gry. Obie piły Szymkowiaka były idealne. Czekałem na taką wygraną od lat.
Poza tym Krzynówek ładnie strzelał, stwarzaliśmy sytuacje - było w porządku. Taki sam wynik powinien był paść w Warszawie.Last edited by żąleną; 2003-09-06, 23:21.Comment
-
Nimiłosierna kopanina!Podanie celne do przodu na odległość 5 metrów to dla większości reprezentantów zbyt wiele!Przyjęcie piłki woła o pomstę do nieba!Odbijała się piłka od nich jakby mieli drewniane nogi(szczególnie Żuraw)Pozytywy-piękny gol Szymka i doskonała ostra wrzutka i gol KŁosa,wejście Sagana.Poziom meczu-tragedia!
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
ponieważ obiecałem nie kopać leżącego nie będę.
znalazłem jeden plus - wynikWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Usłyszałem w lokalnym radiu,że w przedsprzedaży poszło blisko 5 tysięcy biletów na dzisiejszy mecz Pogoni Organizatorzy spodziewają się około 15 tysięcy widzów.Mimo posiadania karnetów ruszymy dziś wcześniej na meczBędzie się działo
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Poziom meczu na 3- , ale nie marudzić mi tu bo jak przegrywamy to wszyscy mówia że woleliby nudny mecz ale wygrany więc mysle że możemy byc wreszcie zadowoleniComment
-
Nie mialem mozliwosci ogladac wiec sie nie wypowiadam o poziomie, ale na wynik nie narzekam Widzialem na zywo Macedonie-Anglia i sie zdrowo wkurzylem bo kibicowalem Macedonczykom ktorzy naprawde rozegrali super mecz...Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)Comment
Comment