LEGII gratulujemy -kibiców
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteksLEGII gratulujemy - kibiców
Sam chyba też mienisz się kibicem, więc tą "subtelną" różnicę powinieneś znać.Last edited by mluk; 2006-05-15, 11:51."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlukDlaczego nie potrafisz odróżnić kibiców od pijanych barbażyńców/debili/idiotów, .Mniej książków więcej piwaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteksLEGII GRATULUJĘ MISTZOSTWAComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteksgratuluję drużynie Legii Warszawa zdobycia Mistrzostwa Polski ale kibiców już nie
I jeszcze się wytłumaczę.
Tak tylko zapytałem bo zastanawiam się czy uległeś ogólnopolskiej niechęci do Warszawy i stołecznej drużyny (szczególnie kiedy ta święci triumfy), czy może naprawdę przejmujesz się losem mieszkańców starego miasta, którzy przeżyli chwile grozy gdy ci których nazwałeś na wyrost kibicami rozrabiali po okolicy. Mimo, że się nie znamy to jako niechętnego jakoś nie potrafię sobie Ciebie wyobrazić a czy współczujesz tym ludziom wiesz tylko Ty, chociaż nie pamiętam żebyś się oburzał kiedy „kibice” rżnęli się nożami na ulicach Krakowa.
Pozdrawiam,
darekComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiNo to wszystko jasne
I jeszcze się wytłumaczę.
Tak tylko zapytałem bo zastanawiam się czy uległeś ogólnopolskiej niechęci do Warszawy i stołecznej drużyny (szczególnie kiedy ta święci triumfy), czy może naprawdę przejmujesz się losem mieszkańców starego miasta, którzy przeżyli chwile grozy gdy ci których nazwałeś na wyrost kibicami rozrabiali po okolicy. Mimo, że się nie znamy to jako niechętnego jakoś nie potrafię sobie Ciebie wyobrazić a czy współczujesz tym ludziom wiesz tylko Ty, chociaż nie pamiętam żebyś się oburzał kiedy „kibice” rżnęli się nożami na ulicach Krakowa.
Pozdrawiam,
darek
A mieszkańcy współczyję nie po to pracują żeby jacyś debile i bandyci przychodzili i to wszystko niszczyli dlatego tylko że chcą się napićMniej książków więcej piwaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlukDlaczego nie potrafisz odróżnić kibiców od pijanych barbażyńców/debili/idiotów, których większość nie była nawet na meczu?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
janas ty debilu.... to najłagodniejsze słowa jakie przychodzą na język...
Bramkarze.... Dudek powinien jechać bo jest przynajmniej tak samo dobry jak Boruc i Kuszczak, a Fabiański mógłby się od niego uczyć....
Gdzie jest Rząsa?? (fakt - Kłos grał słabo...)
Mila? Pomyłka!! widziałbym chociażby Błaszczykowskiego.....
brak powołania dla Franka, a bilet na Mundial dla drewnianego grzesia to woła o pomstę do nieba.... kac po tym turnieju będzie ciężki....Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Ta pierd..... gruba parówa Boruc jedzie a ne jedzie Dudek ?????
Ale naprawdę szok przeżyłem przy Rasiaku. Noz kurwa to ja lepiej gram w piłkę od tego drwwniaka żałośnego a jedyny obok Żurawskiego snajper zostaje w domu bo pan Janas go nie lubi
Chętnie odszczekam moje słowa ale w takie sytuacji nie wierze abyśmy nawet zremisowali jakiś mecz.
Ten Janas to jednak debil (albo wziął kase za promocję patałachów typu Jeleń czy Brożek - ten drugi pokazał podczas el. do LM , że poziomu międzynarodowego nie reprezentuje)To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
A Mila to jakaś kosmiczna pomyłkaTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
Comment