Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumek
No to po co Jabłońskiego zatrudniali? Przecież to Smuda wyciągnął z tych chłopaków max. możliwości, to on zbudował obecną pozycję tego klubu. Mowił że zostanie jak będzie miał spokój w pracy, wizję rozwoju i długoletni kontrakt, a oni mu roczne przedłużenie i nic ponadto proponowali. Tam chyba dalej polityka działaczy rządzi. Niestety, Lubin chyba nic w tym UEFA nie zwojuje.
Po wyborach, do KGHM wróciła stara ekipa awuesowska, tym razem pod szyldem PiSu, a za tamtych czasów ich ulubieńcem był Jabłoński. Po Płocku nie miał pracy, więc go wkręcili na prezesa klubu. Ot, polityka...
O występie naszych Mundialeiro nic pozytywnego nie można powiedzieć
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
Albo ktoś ich przebił(Górnik)
A teraz Górnik może się "przebić" na miejsce barażowe
W tv podali, że jest jeszcze jedno rozwiązanie a pro po spadkowiczów z naszej ekstraklasy. Arce ma być przyznany walkower za mecz z Wisłą Kraków (zadyma na boisku po zakończeniu meczu), a to oznacza zamienienie się miejscami z Górnikiem Zabrze.
Kurde Szymkowiak znowu pokazał, że na rozgrywającego reprezentacji się nie nadaje. Szkoda, że nie ćwiczono wariantu z Żurawskim jako rozgrywającym. Jak ten zawodnik często się cofa po piłkę, to umie coś z nią zrobić. Ciekawie rozegrać lub przynajmniej wykonać normalne podanie.
Publiczność odwaliła totalną wiochę. Pokazali, że stadion śląski słusznie nie znalazł się wśród tych na, których miałyby się odbywać ME.
Mecz naszej repry to po prostu koszmar.Kibice na Śląskim pokazali klasę Nigdy więcej nie rozgrywajmy już tam spotkań Też przed TV darłem się o brak powołania Franka,ale"ole" dla zagrań Kolumbijczyków to zachowanie poniżej krytyki.
Żal mi Kuszczaka.Dał totalnie d.
hahaha, przepraszam wszystkich kibiców, nie interesuje mnie piłka nożna, ale tę bramkę widziałam przypadkiem w wiadomościach - kurka, szlag by mnie chyba trafił, jakbym kibicowała
A jaka miała być reakcja na taką żenadę
W pewnym momencie sam dałem sobie spokój i wyłączyłem TV
Adamie,prawdziwi kibice nie zachowują się tak,drą się do końca.Można wygwizdać ich ,ale po pierwszej połowie i po zakończeniu ,ale takie zachowanie w trakcie meczu świadczy o tym ,że to dno.Tym palantom dziękujemy
Co do haseł ,Janas pewnie i tak nie zrozumiał-wypowiada się jak Boruc
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
Adamie,prawdziwi kibice nie zachowują się tak,drą się do końca.Można wygwizdać ich ,ale po pierwszej połowie i po zakończeniu ,ale takie zachowanie w trakcie meczu świadczy o tym ,że to dno.Tym palantom dziękujemy
Co do haseł ,Janas pewnie i tak nie zrozumiał-wypowiada się jak Boruc
Najprawdziwszego kibica krew może zalać po czymś takim.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrrat
Janas musi odejść!!
Teraz??? 10 dni przed Mundialem???
Polacy celowo tak grali by uśpić rywali. Dobrze grali w sparingu ze Szwajcarami i dlatego nikt tego nie widział. Teraz wszyscy będą myśleli, że Polacy to biedaki i odpuszcą mecze z Polską, a za nim się zorientują Polska będzie Mistrzem Świata. Tak to sobie Janas wymyślił. A to spryciaż.
Polacy zagrali bardzo źle, ale to co zrobili kibice to było żenujące. Po kolejnych "ole" dla Kolumbii i ciągłych gwizdach dla Kuszczaka pomyślałem sobie, że dla nich po prostu nie warto grać.
Bardzo cieniutko, ale jakoś nie popadłem w rozpacz. Może bezpodstawnie, ale wydaje mi się, że będzie lepiej. Na osłodę przeuroczy gol Kolumbijczyków. Przecierałem oczy ze zdumienia
No i rzeczywiście fatalna postawa kibiców. Bardzo mi się to nie podobało.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
Pozwolę sobie nie zgodzić się z wami jeśli chodzi o krytykę zachowania kibiców.
Po pierwsze przybyli na stadion z różnych zakątków Polski , zapłacili aby oglądać widowisko - a to co zobaczyli można oglądać za dużo mniejsze pieniądze na meczach III ligowych.
Mają więc prawo czuć się zawiedzeni.
Po drugie - przed nimi wystąpili ich reprezentanci - więc fala krytyki jest jak najbardziej na miejscu . Gdzie kibice mają ją okazać jak nie na stadionie.
Dziś kupimy lub kupiliśmy gazety gdzie dziennikarze nie zostawili suchej nitki na drużynie - dlaczego więc uważacie , że im wolno jest krytykować drużynę a kibicom w Chorzowie nie?
Wszelkie moje wątpliwości dotyczące zachowania kibiców rozwiał dziś Boruc wypowiadając się :
"Z takimi kibicami to nawet nie jest żal się żegnać. W ogóle nie wiem, czy powinniśmy się żegnać. Odstawili lekką wieś. Przy bramce był rykoszet, ciężko było ruszyć z miejsca. Nie wiem, czy jest powód do niepokoju. Kadra Kazimierza Górskiego też przegrywała przed mistrzostwami świata."
Więc ja mu odpowiem
"Z takimi piłkarzami nie żal się żegnać . Niech jak najpóźniej do nas wracają "- to nie znaczy , że wróżę im sukcesy na Mundialu tylko nie chcę ich w takiej formie oglądać .
Comment