Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumJeżeli mógłbym Cię o coś prosić to - pisz Widzew z wielkiej litery. Ot tak po prostu ze zwykłego dobrego wychowania i znajomości zasad gramatyki i ortografii języka polskiego.Last edited by biermann; 2006-06-02, 22:26."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
A' propos powyższego posta.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann w swoim profilu"odrażający, brudny, zły"
PS. Dobranoc.Last edited by mluk; 2006-06-02, 23:20."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannCiesz się, że przez "ż" go nie napisałem. Tak jak Ty nienawidzisz wszystkiego co po prawej stronie sceny politycznej, tak ja niecierpię w świecie piłkarskim tego zespoliku, za którym tak się wstawiasz.JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁYComment
-
Tymczasem wygraliśmy z Chorwację i nastroje trochę się polepszyły. Mecz nawet przyzwoity, choć jak dla mnie, brakowało strzałów na bramkę przeciwnika. Dużą nadzieję na przyszłość wiążę z tym, że Rasialdo wszedł tylko na ostatnie sekundy
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Hm... Walka była, więc dobrze. Kilka ładnie wyprowadzonych akcji, ale tzw. ostatnie podanie to chyba ani jedno nie wyszło. Brylował w tym zwłaszcza Szymkowiak, do którego chyba nigdy się nie przekonam.
Ogólnie zagraliśmy jak Grecja na ME. Sam nie wiem, czy się cieszyć.
Dobra! Zaczynam odliczanie. Pierwszy mecz sporo wyjaśni.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzMecz nudny, jak flaki z olejem.Sytuacji podbramkowych w sumie kilka.Jeśli tak ma grać repra na MŚ to będzie ciężko...
Czas pokaże.
Ciekawe kto zagra w barażach...walka powinna być
Zauważyliście ,że Ebi miał identyczną sytuację w meczu z Kolumbią? Tu udało mu się zmieścić piłkę w bramce,wtedy zabrakło z pół metra-czyli chłop potrenował
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Mecz Jaga- Widzew stał na wysokim poziomie -wiele oglądanych przeze mnie w C+ meczów OE było w porównaniu bardzo słabych. To mnie cieszy bo oznacza, że Widzew potrzebuję niedużych wzmocnień aby grać o środek tabeli. A Jaga nie rozumiem dlaczego nie grała z nami o I pierwsze miejsce w II lidze bo jest na pewno lepsza piłkarsko niż ŁKS, Śląsk czy Zagłębie. Moim zdaniem bez problemu ogra Zagłębie i zagra w barażach gdzie ma szanse pokonać Arkę.
ps. Znakomita prezentacja ultrasów Jagi z motywami z Ojca Chrzestnego.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum...wiele oglądanych przeze mnie w C+ meczów OE ...Comment
-
Hehehe prawie trafiłeś w sedno Niestety prawda jest taka, że jestem tak leniwy, że po prostu nie chce mi się pisać I liga czy Ekstraklasa, a OE to tylko dwie literki. Kończe ten przydługi post który wykończył mnie tak, że musze pojechać do sanatoriumTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pieczarku, a jak właściwie powinno się mówić? Zdaje mi się, że Orange Ekstraklasa jest swego rodzaju nazwą własną ale może się mylę.Comment
Comment