Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanek
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanekJednak kluby,które uplasowały się na niższych pozycjach zostały dopuszczone do LM.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxInter, Roma bezpośrenio w LM, ale Palermo i Chievo zagrają w kwalifikacjach. Biorąc pod uwagę miejsca tych dwóch ostatnich drużyn w sezonie, odpowiednio siódme i ośme, to widać, że Włosi na siłę wpychają swoich przeciętniaków. Kasa jednak robi swoje...
Liga Mistrzów Liga Mistrzów kto odpadnie ten zostaje...(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertosKasa no i ranking UEFA. Jeden sezon bez 3 klubów w LM to pewnie oznaczałoby spory spadek w tabeli. A tak chociaż przeciętniacy coś uciułają. Mam tylko nadzieję że UEFA nie pójdzie na ten numer i nie dopuści tych klubów do rozgrywek. To byłaby paranoja - z ósmego miejsca w Lidze Mistrzów.
Liga Mistrzów Liga Mistrzów kto odpadnie ten zostaje...
Ciekawe czy tak protestowałeś jak po aferze Legii i ŁKS PZPN wypchnął do pucharów Lecha?Comment
-
UEFA nie wiele ma dopowiedzenia w tej sprawie. To od danego związku zależy, jakie kluby zgłosi do pucharów. Chyba wszyscy pamiętają sytuację z klubem Dudka. 5 miejsce i start w eliminacjach LM kosztem zespołu z czwartej pozycji. A tak w ogóle to Palermo i Chievo nie są takie słabe. Legia chyba będzie miała szansę na, którąś z tych drużyn trafić, czy mi się wydaje?
A co do Serie A, to Inter w końcu będzie mógł sięgnąć po mistrzostwo. Choć z drugiej strony, znając ten zespół pewnie i z taką przychylnością losu, im się to nie udaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyJakim kosztem? Liverpool jako dodatkowy klub wystartował od samego dołu eliminiacji.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyJakiego ósmego? Przecież trzy kluby zostały przeniesione na koniec tabeli i z ósmego robi nam się piąte
Ciekawe czy tak protestowałeś jak po aferze Legii i ŁKS PZPN wypchnął do pucharów Lecha?
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanekJasne, że od samego dołu. Doskonała możliwość pokazania się rezerwowych zawodników, co zresztą miało miejsce. A koszt był taki, że to Everton zajął czwarte miejsce i miał grać w 3 rundzie eliminacji. Związek jednak zadecydował inaczej.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyPrzecież Everton grał w eliminacjach i przegrał, bodajże z Betisem.
Jeżeli się myliłem to przepraszam.Comment
-
Betis ograł Monaco. Chyba się jendak nie myliłem, bo przeglądając stare wyniki nie natknąłem się na Everton.Comment
-
Last edited by arcy; 2006-07-16, 16:45.Comment
-
Nie było mnie tu parę dni to mnie cała zadyma minęła, dopiero teraz przeczytałem.
Biermann, jak chcesz "bić w Zythuma" to napisz mu co chcesz na PW. Twój tekst w podpisie obraża również mnie więc bardzo Cię proszę o jego usunięcie. Z góry dzięki.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyMyliłeś się. Everton grał w kwalifikacjach do LM i dwukrotnie przegrał 1:2 z Villareal.
http://www.fussballdaten.de/champion...qualifikation/
No to przyznaję się do winy
A wyprzedaż włoskich klubów już się rozpoczęła.Comment
Comment