przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
za spotowymifaktami.pl
Osiemnastoletni zawodnik Bayernu Monachium będzie bronił barw reprezentacji Austrii. Daniel Sikorski urodzony w Warszawie wyjechał z rodzicami mając roczek. Sam przyznaje, że otrzymał wcześniej powołanie z Polski ale z niego nie skorzystał.
Zawsze to ma większe szanse wystąpić na najbliższych MELast edited by Maremali; 2006-07-18, 08:11.Comment
-
Ej zaraz, na onecie pisze co innego. Że "Półtora roku temu Austriacy zaproponowali mu przyjęcie ich obywatelstwa. - Nikt z Polski się do mnie nie zgłosił, to powiedziałem Austriakom OK - opowiada szczerze Daniel."MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxNamtomiast Legia w II rundzie eliminacji Ligi Mistrzów trafi na rywala z pary TVMK Tallin (Estonia)- FH Hafnarfjordur (Islandia).Comment
-
Parę lat temu Pogoń też miała takiego "do ogrania" przeciwnika z Islandii...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
LM lata mi koło nosa zaczyna się Liga PolskaTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekCzyżby? Raczej Orange Ekstraklasa.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxJuż wiadomo, że przeciwnikiem Legii będzie zespół z Islandii (pierwszy mecz już pod koniec lipca), który jest do ogrania. Dopiero w następnej rundzie zaczynają się schody...Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąEkwador też miał być do ogrania, więc spokojnie z tym balonemBo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotTo tylko nazwa handlowa
Ale ponad miesiąc temu odbyła się tutaj dyskusja w tej sprawie. I większość wydawała się być zdania, że skoro PZPN sprzedał prawo do nazwy, to osoby interesujące się piłką powinne wziąć sobie okresowy urlop z myślenia i stosować oficjalną nazwę Orange Ekstraklasa. Także Zythum posługiwał się pojęcie OE. Od tego zaczęła się ówczesna dyskusja. Gdy zobaczyłem, że Zythum posługuje się teraz terminem "Liga Polska" wyraziłem po prostu swoje wątpliwości.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeterA to też nie jest pewne bo Legia może trafić na jeden ze słabych włoskich zespołów, które po zdegradowaniu Juve, Fiorentiny, i Lazio zagrają w LM. Wtedy schodów nie będzie chociaż patrząc na poziom naszej ligi w ostatnim czasie to już z islandczykami może być problemPiwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
Comment