Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeter
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika elwoodAkurat widziałem jak w styczniu to słabe Palermo palnęło 3:0 Milan grający w pełnym składzie w Pucharze Włoch.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzPo przegranej 1:2 u siebie z Wisłą Płock nie jestem już optymistą odnośnie awansu Legii do LM.Grali jak nasza repra na MŚ Jak oni powygrywali sparingi z tak silnymi zespołymi z FrancjiComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeterpo zdegradowaniu Juve, Fiorentiny, i LazioComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxJuż w środę zagrają z amatorami z Islandii, to zobaczymy na co ich stać.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzTak jak Pogoń to nie sądzę,że dadzą d,ale kolejny rywal pewnie jak zwykle będzie nie do przejścia...obym się mylił
Obudzą się...wątpię,z Wisłą Płock grali też takie dnoLast edited by Pogoniarz; 2006-07-26, 20:23.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Orły z Łazienkowskiej mało nie straciły bramki.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Legia wymęczyła 1:0, Elton strzelał, strzelał... i jeden strzał trafił.
Szpakowski mnie osłabiał, cały mecz chwalił Legię a z jego komentarzy można było wywnioskować, że Legia gromi mistrza Islandii i cały czas ma przygniatającą przewagę .
W sumie nie pogniewałbym się jakby jutro Zagłębie wywiozło taki sam wynik z MińskaComment
-
Mecz był żałosny, spotkały się dwie równorzędne drużyny. Oglądałem tylko kawałek 2 połowy i sytuacje, bo poziom odstraszał. Z taką grą nie mają czego szukać, niestety w tym roku znowu wszystko skończy się na nadziejach. A Surma podobno chciałby na Arsenal trafić. Tylko chyba na ich amatorów, juniorów młodszych albo oldboyów...
Jutro kolejna kopanina w wykonaniu Zagłębia które niestety zakończy chyba swój udział w pucharach.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
Comment