No niestety obraz nędzy i rozpaczy. A wystarczyło jedną bramkę strzelić. Teraz przynajmniej nie będzie wymówek i będą musieli się skupić na grze w naszej ekstraklasie.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
No ja nie mieszkam w mieście z 1 ligową drużyną, nie mam abonamentu C+, więc OE śledzę z neta bądź z gazet. Ale po tym co pokazują nasze drużyny w pucharach, to ja tych "ułomności" nie żałuję. Wolę 4 czy 5 ligę, tam przynajmniej mało kto za kasę gra i mecze są za darmoche.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxNo niestety obraz nędzy i rozpaczy. A wystarczyło jedną bramkę strzelić. Teraz przynajmniej nie będzie wymówek i będą musieli się skupić na grze w naszej ekstraklasie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumekWolę 4 czy 5 ligę, tam przynajmniej mało kto za kasę gra i mecze są za darmoche.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
-
Po obejrzeniu meczu Legii i Zagłębia byłbym skłonny przychylić się do projektu wycofania na rok naszych zespołów z rozgrywek pucharowych.To co zaprezentowali wołało o pomstę do nieba Normalnie masakra
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzPo obejrzeniu meczu Legii i Zagłębia byłbym skłonny przychylić się do projektu wycofania na rok naszych zespołów z rozgrywek pucharowych.To co zaprezentowali wołało o pomstę do nieba Normalnie masakra"Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxBabalumek, czy Kuźnia jako zakład dalej sponsoruje piłkarzy?MRKS Kuźnia Jawor
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeterNie wiem jak u was ale w Krakowie cała 4 i 5 liga gra za kasę, tak samo Klasa Okręgowa (VI liga), która powstała po reorganizacji rozgrywek. Nawet w A klasie (VII liga) większość klubów ma po kilku opłacanych zawodników. A w mniejszych miejscowościach to zjawisko ma większą skalę ponieważ inaczej niż zachęcając pieniędzmi dobrych zawodników nie da się tam sprowadzić. Ogólnie piłka amatorska bardzo zmieniła się przez ostatnie 5-7 lat i teraz już nawet juniorzy szukają klubu który gwarantuje im wyższe stypendia. Natomiast w mniejszych miejscowościach pojawiła się moda w śród miejscowych “biznesmenów” na posiadanie klubu sportowego, w którym za pieniądze sprowadza się armię zaciężną mającą odnosić sukcesy (przykład Heko)MRKS Kuźnia Jawor
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumek...twierdzą że należałoby zmienić nazwę np. na Javoria Jawor, bo Kuźnia się nie interesuje.
Legia, jak przejdzie mistrza Islandii, to trafia na klub Lewandowskiego, czyli Szachtar Donieck.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekPo co aż tyle?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox[...] Legia, jak przejdzie mistrza Islandii, to trafia na klub Lewandowskiego, czyli Szachtar Donieck.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggynie dość, że zero szans na awans, to jeszcze przeciwnik "niemarketingowy"...
Z 20% szans nam daję.
"Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
Comment