Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mluk
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyBo UEFA na mniej nie pozwala... (Z wyjątkami typu Liechtenstein, ale tam nie mają własnej ligi, szczęściarze).
Nie mają?Do niedawna na pewno mieli! Co prawda najlepsza drużyna gra w lidze szwajcarskiej, ale tam było przynajmniej 10 drużyn.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanekNie mają?Do niedawna na pewno mieli! Co prawda najlepsza drużyna gra w lidze szwajcarskiej, ale tam było przynajmniej 10 drużyn.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggyo nie warto się męczyć z tym przechodzeniem - nie dość, że zero szans na awans, to jeszcze przeciwnik "niemarketingowy"...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxA teraz tłumaczą, że jak przejdą to dobrze, a jak odpadną to też nic się nie stanie."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
Ciekawe czy z tym Szachtarem podejmą walkę. Mimo ze klub ma w swoim składzie niemal samych reprezentantów krajów (Ukrainy, Rumunii, nawet Nigeryjczyk, Serbii no i Polski ) to mogli trafić znacznie gorzej. Trzeba podjąć walkę bowiem Szachtar mimo wszystko jest do przejścia. Choć po tym co ostatnio pokazali... Płock żegnamy bo Odessa pewnie za silna będzie, natomiast liczę na Wisłę Kraków, choć tam też burdel ostatnio.
Generalnie przeciwnicy nie są zbyt wymagający, to po prostu nasze kluby takie już dno grają że niczego pewnym być nie można...MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumekCiekawe czy z tym Szachtarem podejmą walkę."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxNie było tak źle, przecież dwa mecze zremisowali (o stylu nie bedę pisał)Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Tydzień temu z okazji jubileuszu Stadionu Śląskiego dobył sie mecz oldbojów Polonii Bytom z reprezentacją Śląska.Mecz odbył się o 12:30,natomiast festyn rozpoczął sie o 15.O meczu prawie nikt nie wiedział.Na sektorach Stadionu Ślaskiego zasiadło raptem 40 osób.Uważam,że to jest jakaś paranoja.W normalnym świecie mecz byłby ładnym dodatkiem do festynu albo odwrotnie.
Oto co dowiedział sie znajomu:
"Wczoraj rozmawiałem z Markiem Szczerbowskim (radny Katowic z listy SLD) , dyrektorem Stadionu Śląskiego. Powiedział mi, że jego inicjatywą było to, żeby jak najmniej ludzi wiedziało o tym meczu. I, że to on powiedział wszystkim stronom, że mają tego nie rozgłaszać. Argumentował to tym, że musiałby zapłacić za policyjną ochronę obiektu. :shock: :shock: :shock: :roll: "Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
A Widzew dość niespodziewanie wygrał z Groclinem 2:1. Bardzo chwalony po meczu jest Adrian Budka - ja już pisałem wcześniej że ten chłopak jest niedoceniany a ma naprawdę spore możliwości. O dziwo wyszedł w 1 składzie i pokazał co potrafi. Jednak dla mnie Widzew i tak będzie bronił sie przed spadkiem, 1 kolejka o niczym nie świadczy a wiadomo że beniaminek na pierwszy mecz spina się podwójnie.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotTydzień temu z okazji jubileuszu Stadionu Śląskiego dobył sie mecz oldbojów Polonii Bytom z reprezentacją Śląska.Mecz odbył się o 12:30,natomiast festyn rozpoczął sie o 15.O meczu prawie nikt nie wiedział.Na sektorach Stadionu Ślaskiego zasiadło raptem 40 osób.Uważam,że to jest jakaś paranoja.W normalnym świecie mecz byłby ładnym dodatkiem do festynu albo odwrotnie.
Oto co dowiedział sie znajomu:
"Wczoraj rozmawiałem z Markiem Szczerbowskim (radny Katowic z listy SLD) , dyrektorem Stadionu Śląskiego. Powiedział mi, że jego inicjatywą było to, żeby jak najmniej ludzi wiedziało o tym meczu. I, że to on powiedział wszystkim stronom, że mają tego nie rozgłaszać. Argumentował to tym, że musiałby zapłacić za policyjną ochronę obiektu. :shock: :shock: :shock: :roll: "2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeriaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarhTo dla kogo był ten mecz. W taki skwar. Poj...ło ich
Ale takie podejście do kibiców jest u nas w klubie.Jedna wielka ściema i wielkie udawanie,że sie coś działa.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumekA Widzew dość niespodziewanie wygrał z Groclinem 2:1. Bardzo chwalony po meczu jest Adrian Budka - ja już pisałem wcześniej że ten chłopak jest niedoceniany a ma naprawdę spore możliwości. O dziwo wyszedł w 1 składzie i pokazał co potrafi. Jednak dla mnie Widzew i tak będzie bronił sie przed spadkiem, 1 kolejka o niczym nie świadczy a wiadomo że beniaminek na pierwszy mecz spina się podwójnie.
A na "serce" to Widzew będzie grał o puchary bo rozegrał znakomity mecz i mógł wygrać wyżej.
No i najlepsi kibice i najlepszy doping - któy uskrzydlił naszych "niuńków"Last edited by zythum; 2006-07-29, 09:06.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Na Interii napisali "niespodzianka w Łodzi".
Jaka niespodzianka????? A co to Groclin ???? Dzis jest , a jutro go nie ma ;-), niech im tylko tapicerki przestaną sie sprzedawać. Ciekawe jaką nazwę nastepną wymyślą, bo Dyskobolia juz była. A Widzew jest wieczny!!!Comment
Comment