W meczu przyjaźni Zagłębie zremisowało bezbramkowo z Lechem. Mecz na takim sobie poziomie, nasi w ostatniej chwili zakontraktowali nowego bramkarza z Czech (nawet debiut mu się udał). Trochę martwi mnie brak skuteczności Zagłębia, a tu trzeba zacząć wygrywać.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Niestety nie udała się inauguracja nowegfo sezonu w Bytomiu.Hydrobudowa wygrała 1:0.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxW meczu przyjaźni Zagłębie zremisowało bezbramkowo z Lechem. Mecz na takim sobie poziomie, nasi w ostatniej chwili zakontraktowali nowego bramkarza z Czech (nawet debiut mu się udał). Trochę martwi mnie brak skuteczności Zagłębia, a tu trzeba zacząć wygrywać.
Robox, mocno nas było słychać?(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyPo wymianie ciosów Ruch pokonał w Warszawie Polonię 4:3.
Ale mecz był ciekawy; padło w nim tyle samo goli ile w 8 meczach tzw. Ekstraklasy...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyNiestety - a powinno być 5:5 (conajmniej). Obie drużyny zagrały kiepsko w obronie (zwłaszcza Polonia...) i niewiele lepiej w ataku (zwłaszcza Polonia...)
Ale mecz był ciekawy; padło w nim tyle samo goli ile w 8 meczach tzw. Ekstraklasy...Comment
-
Byłem. Pomimo niesprzyjającej pogody zjawiło się jakieś 1200-1300 kibiców z Poznania. Trudno z dopingiem zapanować nad takim tłumem, ale w II połowie już było ok. Gardło zdarłem
Nie umawiałem się z Tobą na piwo, bo nie miało to większego sensu - przyjechaliśmy 20 minut przed meczem i od razu po meczu jechaliśmy do Poznania, byłem w większej grupie i miałem z nimi transport.
Zapraszamy na wiosnę do Poznania(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertosByłem. Pomimo niesprzyjającej pogody zjawiło się jakieś 1200-1300 kibiców z Poznania.
Zapraszamy na wiosnę do Poznania
Co do wyjazdu na wiosnę, to całkiem realne .Comment
-
No a dzisiaj w końcu mecz Szachtar - Legia... Ja obstawiam 2-3:0 w plecy. Tradycyjnie będzie gra do straty pierwszej bramki, potem siad totalny i obrona Częstochowy. W zasadzie to nie ma jakiejś takiej gorączki w związku z tym meczem tak jak było to w ostanich latach jak Wisła grała z Panathinaikosem czy z Realem. Już chyba się wszyscy przyzwyczaili do tego że odpadamy w tej fazie i ew. porażkę Legii będzie chyba łatwiej przełknąć.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
No i skończyło się tylko 0:1... Pierwsza połowa tragiczna, gra do 1 bramki praktycznie, bałem się o 2 połówke a tu Szachtar jakby z sił opadł i Legia doszła do głosu. Karny to oczywiście błąd duży sędziego, nie powinno być czegoś takiego w tak ważnym meczu. Obiektywnie Ukraińce lepsi w o tą 1 bramkę na pewno. Nie wiem czemu trener zdjął najlepszego w ataku Eltona bodajże a trzymał długo Włodarczyka, któy jak zwykle zagrał słabo. Nie dał też pograć Janczykowi. Ogólnie jeszcze na plus Choto, Fabiański, czasem Roger i Szałachowski, na minus oprócz Choto cała obrona - na pewno nie na LM. Mam nadzieję że w rewanżu uda się wygrać, podobno Szachtar słabiutko gra poza domem.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
Legia rozpoczęła mecz bardzo przestraszona, nie potrafiła skonstruować żadnej akcji. Bramka dla Szachtara to ewidentny błąd sędziego, który nie powinien się wydarzyć. W 2 połowie już lepiej, przeciwnicy jakby opadli z sił i Legia miała swoje szanse. Niestety nie wykorzystała ich. Najlepszy na boisku w drużynie Legii był Fabiański i Choto, Włodarczyk cienki jak zwykle, ale bardzo zawiedli Elton, Vuko i Szala. W rewanżu będzie ciężko, trzeba wygrać 2 bramkami, zobaczymy...BIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Mecz przy piwie
Mecze i piwo to idealne połączenie,np Czesi podczas MŚ 2006 w telewizji na stadionach
oglądając i kibicując swej jedenastce delektowali się piwem.
Bawali się przytym cudownie.
I jak tu nie pisać,że browar i mecz to idealne połączenie.
Pozrawiam McalisterComment
Comment