Nic nie będę pisał, tylko zrobie takie coś
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perezNic nie będę pisał, tylko zrobie takie coś"Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Nudne się już to robi...Comment
-
Całkiem cikawy początek ligi.
Piłkarsko całkiem nieźle choć liczyłem na bardziej ofensywne ustawienie w Zabrzu. Zobaczymy jak teraz z Arką. Na razie Widzew gra całkiem cikawy futbol a czas pracuje dla Niego. Kibicowsko w kwestii dopingu świetnie. Dobre Derby choć słabsza druga połowa - warto było jechać 35 godzin w tą i spowrotem z wakacji pod Płocicznem. Hmm to nie to forum ale nie mogę pominąć pewnej kwestii - wyjazd na GKS Bełchatów. Świetna liczba Widzewa (około 1800 osób), z czego niestety spora część spędza mecz na dołku. W tym niestety ja. Bełchatowska policja bawi się gazem strzelając z kilku metrów ludziom prosto w twarz (spokojnie stojącym po bilety), ja zaliczam strzał prosto w oczy kilka sekund po wyjściu z samochodu i zrobienu kilku kroków s tronę kas. Na prośbę o wezwanie karetki ponieważ gaz dostał mi się do oczu i istnieje obawa, że oślepnę - policja reaguje w typowy dla siebie sposób - zostaję brutalnie pobity (na przykład zerwane paznokcie od traktowania policyjnymi buciorami, w końcu od gazu i bicia mdleję) , skuty i zabrany na wspomniany dołek. I tylko dzięki nie boję się powiedzieć heroicznej postawie chłopaków z mojego FC i Sochaczewa nie tracę oczu To ot tak dla paru osób z tego forum które nie mogą zrozumieć kto jest prawdziwym zagrożeniem na i pod stadionami i wierzą mediom i policyjnym komunikatom. Każdy kto regularnie chodzi na stadiony na pewno mnóstwo razy przeżył podobne sytuacje.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertos
Nie wiem czy faktycznie był spalony czy nie - poczekam na powtórki (...)(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perezCo Cię nudzi ? Porażki Legii czy zwycięstwa ŁKS-u ?Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumHmm to nie to forum ale nie mogę pominąć pewnej kwestii - wyjazd na GKS Bełchatów. Świetna liczba Widzewa (około 1800 osób), z czego niestety spora część spędza mecz na dołku. W tym niestety ja. Bełchatowska policja bawi się gazem strzelając z kilku metrów ludziom prosto w twarz (spokojnie stojącym po bilety), ja zaliczam strzał prosto w oczy kilka sekund po wyjściu z samochodu i zrobienu kilku kroków s tronę kas. Na prośbę o wezwanie karetki ponieważ gaz dostał mi się do oczu i istnieje obawa, że oślepnę - policja reaguje w typowy dla siebie sposób - zostaję brutalnie pobity (na przykład zerwane paznokcie od traktowania policyjnymi buciorami, w końcu od gazu i bicia mdleję) , skuty i zabrany na wspomniany dołek. I tylko dzięki nie boję się powiedzieć heroicznej postawie chłopaków z mojego FC i Sochaczewa nie tracę oczu To ot tak dla paru osób z tego forum które nie mogą zrozumieć kto jest prawdziwym zagrożeniem na i pod stadionami i wierzą mediom i policyjnym komunikatom. Każdy kto regularnie chodzi na stadiony na pewno mnóstwo razy przeżył podobne sytuacje.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Twoja nieustająca gadka o Widzewie.
No i w końcu jest to temat o piłce kopanej (polskiej), więc chyba nie odbiegam od niego, jak myślisz ?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perezW ostatnich 14 postach tylko raz użyłem słowa "Widzew", więc nie wiem o co Ci chodzi .Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotAle Widzew aż się przelewa w Twoich postach.No chyba nie jesteś tak ograniczony i wiesz,że nie trzeba dosłownie o czyms pisać żeby było wiadomo o co chodzi? Po za tym to nie jest temat :Mój ukochany klub,tylko "przy piwie o piłce nożnej"
Jak juz jesteś taki dokładny odnośnie tematu to nie "nożnej" tylko "kopanej". Tak powinno być . Poza tym OKLast edited by mr-perez; 2006-08-20, 13:18.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perezCieszę się po prostu , że im dobrze w lidze idzie. To młody zespół, wszyscy skazywali ich na pożarcie, a jak na razie jest inaczej. To o czym mam pisać o Siarce Tarnobrzeg ? A najbardziej moich postów Ty się właśnie czepiasz.
Jak juz jesteś taki dokładny odnośnie tematu to nie "nożnej" tylko "kopanej". Tak powinno być . Poza tym OKLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotA popatrz czy ja ciągle nawijam o Polonii?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perezW ostatnich 14 postach tylko raz użyłem słowa "Widzew"Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perezKażdy raczej o swoim klubie pisze.
Należysz prawdopodobnie do tego gatunku kibica (anty?), który mnie wręcz odraża. "Nie ważne czy mój klub (w Twoim przypadku Widzew) wygrał, przegrał, czy zremisował - Ważne, że inny klub (w Twoim przypadku Legia) przegrał".
To jest przykre i - moim zdaniem - chore."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mluk
Należysz prawdopodobnie do tego gatunku kibica (anty?), który mnie wręcz odraża. "Nie ważne czy mój klub (w Twoim przypadku Widzew) wygrał, przegrał, czy zremisował - Ważne, że inny klub (w Twoim przypadku Legia) przegrał".
To jest przykre i - moim zdaniem - chore.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
Comment