Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mluk
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
A skąd u licha wziąć Warszawiaków w Warszawie?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiA skąd u licha wziąć Warszawiaków w Warszawie?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyMoim zdaniem, raczej niekorzystnie na wyniki Wisły wpływa fakt, że jest ich tak mało i odgrywają nieustotne role."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlukBzdurna teza.
Dla porównania - w Wiśle Kraków jest jeden Krakowianin (trzeci bramkarz) i jeden zawodnik z regionu (młody obrońca). Naprawdę myślisz, że bardzo korzystnie wpływa to na ich wyniki?
Ale to nie jest główna przyczyna, tak tylko mi się to nasunęło po obejrzeniu tej tabelki z programu meczowego.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyTo pozorny problem. Co prawda według jakichś badań, osób które bytność w Warszawie swoją albo swoich przodków mogą wywieść od czasów przedwojennych, jest około 150 000. Ale już osób w przedziale wiekowym 20-35 urodzonych już w stolicy brakować nie powinno.
Co do wczorajszego meczu Legii....od pamiętnej rozgrywki na Łazienkowskiej kiedy Legia podejmowała Widzew i prowadząc w 80 minucie 2:0 przegrała 2:3 tracąc wtedy chyba mistrzostwo....to od tamtej pory piłka ligowa przestała dla mnie istnieć, a wszelkie mecze naszej ligi oglądam bez żadnych emocji. Tak jak i wczoraj.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikod tamtej pory piłka ligowa przestała dla mnie istnieć, a wszelkie mecze naszej ligi oglądam bez żadnych emocji. Tak jak i wczoraj."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikRodowici warszawiacy to tylko 15% obecnej społeczności miasta, wcześniej gdzieś wyczytałem że za "tubylca" moze się uważać dopiero osoba urodzona w 3 pokoleniu.
A żeby było na temat, to wczorajszy mecz od stanu 1:2 odpuściłem sobie bez żalu.Last edited by Aldach; 2006-08-24, 11:58.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik
Co do wczorajszego meczu Legii....od pamiętnej rozgrywki na Łazienkowskiej kiedy Legia podejmowała Widzew i prowadząc w 80 minucie 2:0 przegrała 2:3 tracąc wtedy chyba mistrzostwo....
A co Wy tak na ta Legię narzekacie ??? Szachtar to mocny zespół. Choto grał z blokadą , a Elton może był lekko skacowany . Ja bynajmniej usnąłem w 27 minucie przy stanie 1:2.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Jeśli tak się nie stanie to zmieniam obywatelstwoPoszukujęComment
-
Rozlosowano grupy Ligi Mistrzów.
Grupa A
FC Barcelona
Chelsea Londyn
Werder Brema
Lewski Sofia
Grupa B
Inter Mediolan
Bayern Monachium
Sporting Lizbona
Spartak Moskwa