Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
Gdyby Arka nie przypomniała sobie nagle w piątej kolejce jak się strzela gole, to byłoby 1:0.
Tak czułem, że przełamie się akurat nie w tym meczu co trzeba.Comment
-
To i ja napiszę o spotkaniu z Koroną.Było całkiem niezłe...ale na III ligę.Masa niedokładności,strzałów które mijały bramkę o dobrych kilka metrów i "wspaniała" technika brazylianos.Pierwsza połowa obfiowała w aż trzy celne strzały na obydwie bramki(co ciekawe padły wtedy dwa gole)
Kibiców malutko jak na Szczecin-tylko 6000 tysięcy Korony na pewno była setka.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzKibiców malutko jak na Szczecin-tylko 6000 tysięcy...
Faktycznie, z tego co pamiętam kiedyś w Szczecinie przychodziło na mecze znacznie więcej kibiców. No cóż, jaka gra, tylu kibiców.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxNie jest to czasem wynik przepychanek odnośnie miejsca zakwaterowania piłkarzy Pogoni?
W niedzielę nastąpiła inauguracja rozgrywek w B klasie. Pogoń Nowa Szczecin ,zagrała w składzie z Matlakiem i Adamczukiem.Wynik mało istotny(6:1),liczy się ,że na mecz przyszło blisko 1.5 tysięcy kibiców
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumekSorry ale się nie orientuję - ten klub to jest założony przez kibiców, czy to jakaś "prawdziwa" Pogoń, czy rezerwy??
Były zakusy by przejąć rezerwy,aby wystartować w wyższej lidze,ale bird się nie zgodził tłumacząc się ,jakimiś tam procedurami.Po prostu narobił pod siebie i tyle.
Doszły go słuchy,że to już nie przelewki i teraz podobno lada dzień piłkarze mają w końcu trenować i mieszkać w Szczecinie.
Ciekawe co z tego wszystkiego wyjdzie
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyJak to co? Za rok mecze w domu będą rozgrywali w Rzeszowie.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Szkoda,że nie mogłem być na meczu.Ale punkciki cieszą i to w takim stylu.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Wczoraj Warszawska Polonia wreszcie coś wygrała. Jak nam odejmą punkty, to będziemy mieli aż jeden...
No, ale może wreszcie zespół się zacznie układać w całość, bo do tej pory, to nie wyglądało to dobrze.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxNie jest to czasem wynik przepychanek odnośnie miejsca zakwaterowania piłkarzy Pogoni?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxNo i piłkarze Pogoni wracają, jak dzisiaj przeczytałem w prasie, wracają do Szczecina. Podobno do meczu z Wisłą Kraków wszyscy mają znaleźć zakwaterowanie.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
Comment