ostatnio zauważyłem, że do obejrzenia całego meczu naszej reprezentacji potzeba co raz więcej piwa...
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesAsystent Beenhakkera, Dziekanowski, powiedział po meczu :
"Nie sztuką jest wygrać."Last edited by remfire; 2006-09-04, 16:10.Comment
-
Szczerze powiedziawszy nie widzę powodów do zdziwienia. W momencie kiedy pół PZPN siedzi, a druga połowa niedługo będzie, a piłkarze nie potrafią zagrać normalnego meczu, bo wszystkie były ustawiane to co ma Leo zrobić? Przecież to jest rzeźbienie w gównie.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
A w Bytomiu zamknęli stadion przez awanturę która miała miejsce przed meczem z Ruchem.Oczywiście awantura była pod stadionem a nie na nim.Ale najlepsze jest to że przed sezonem policja zezwoliła na rozgrywanie meczy a teraz nagle sama wystąpiła do wojewody o zamknięcie stadionu.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cezostatnio zauważyłem, że do obejrzenia całego meczu naszej reprezentacji potzeba co raz więcej piwa...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perezTo ja się z Dziekanowskim nie zgodzę , bo wg mnie sztuką jest właśnie wygrać. Na tym polega futbol. On się nadaje, żeby gwoździe u szewca prostować co najwyżej.Last edited by Krzysiu; 2006-09-05, 17:00.Comment
-
W TVN24 mówili , że Beenhakker nie podpisał jeszcze kontraktu i jak do tej pory pracuje na czarno. Może sprawa oprze się o sąd . Podobno jak przegramy z Serbią jest to jedyna szansa na uratowanie 5 milionów zł (tyle wart jest kontrakt).
1200 biletów na ten mecz Uważam , że o 1000 za dużo.Comment
Comment