Już jutro ciekawie zapowiadający się meczyk(szczególnie na trybunach).Przyjeżdżają Leszki w liczbie prawdopodobnie 607 sztuk.Nie jest to liczba ,która rzuca na kolana,ale zarząd klubu przyznał tyle biletów.Z pewnością najechaliby nas w 1000 twarzy,ale niestety muszą być sektory buforowe,albo postawiony wysoki płot,lub zdemontowane siedziska-co jak na razie jest niemożliwe do zrobienia.Nic to wiele ekip moze sobie pomarzyć o takiej liczbie ilościowej na wyjeździe.Do zobaczenia na Twardowskiego,będzie gorąco
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pogoń powinna ten mecz wygrać.Jak można tych kliku setek nie strzelić to pozostanie ich tajemnicą.Lech miał cztery sytuacje i trzy wykorzystał.Sędzia też nie odwizdał ewidedentnego karnego dla Brazylianos.Doping Lechitów bardzo dobry,nasz tylko momentami.Mimo wszystko jakoś przeciętnie...
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxMecz Zagłębia z Górnikiem na stojąco, jakby się na remis umówili Szkoda czasu na takie spotkaniaMRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxPrzynajmniej na zdrowiu zyskałeś ....
Widzewek nam się chyba wypsztykał już, co przewidywałem po 1 kolejce. Porażka u siebie z Koroną, z tego co czytam zasłużona, a więc kolejna strata punktów a jeszcze z taką Legią i Wisłą nie grali. To trochę taka drużyna jak Miedź w 2 lidze. Dlatego trzymam za nich kciuki, tylko żeby ostatecznie nie wyszło że lepiej jednak iść śladem np. Płocka, że o Szczecinie już nie wspomnęMRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumek(...) a jeszcze z taką Legią i Wisłą nie grali."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
Nareszcie zwycięstwo Kolejorza , choć fakt faktem wynik lepszy niż gra , no cóż... los oddał nam to co zabrał sędzia w meczu z Cracovią. Co do trybun to faktycznie bez rewelacji. Nasz doping jak na liczbe oceniam na 3+ , Pogoń miała niezły zryw po bramce dla nich , poza tym raczej niemrawo (jest to moje subiektywne zdanie).
Ps. A Szczecińska ochrona poprostu powala swoją skrupulatnością , wolniej wchodzi się chyba tylko na stadion w KielcachComment
-
Ło Jezu, Legia wygrała 5-0 z Płockiem.
Kiedyś niby nie rewelacja, ale w obecnych czasach...............
Przyznam, że liczyłem na wygraną (jak zawsze), ale wynik przerósł moje najśmielsze oczekiwania.
Sanok i Korona zweryfikują, czy to przypadek, czy coś wreszcie drgnęło.
Oby tak dalej!Last edited by mluk; 2006-09-17, 20:35."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
Polonia uzyskała kolejny beznadziejny wynik, bo 0-0 z Odrą Opole grajacą w 10 i stojącą tylko we własnym polu karnym, za takowy trzeba uznać. Ciekaw jestem, czy mój klub dotrwa do końca sezonu (już niezależnie od miejsca ww lidze), czy wcześniej się rozp(...)li na amen
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Co do tytułu w przechmielinach - obiecuję, że powściągnę emocje jeżeli NIE będę prowokowany i jeżeli zwolennicy dyktatury policyjnej także zaprzestaną pisać w swoim tonie. I jeżeli prawdziwych kibiców ludzie którzy się na tym nie znają przestaną nazywać pseudokibicami czy kibolstwem (choć to określenie mnie się podoba bo jest fajne )
NIestety na dzień dzisiejszy Widzew jest pierwszym kandydatem do spadku - obejrzałem sporo meczy innych drużyn w C+ i niestety grają znacznie lepiej. NIe wiem co się dzieje bo po pierwszych trzech meczach gar wyglądała na spokojny środek tabeli. Ostatnie trzy mecze to jednak II liga Bez wzmocnień w przerwie zimowej będzie baaardzo ciężko.
Do obejrzenia i posłuchania oprawa z ostatniego meczu.
ps. Korona ładnie się prezentuje - i piłkarsko i kibicowsko.
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumhttp://www.youtube.com/watch?v=TJoTjI8zzCw
Jakby komuś się chciało ocenić to byłoby miło.
... w porównaniu z oryginałem wypadacie - delikatnie mówiąc - słabo.
Takich "hitów" chyba nie powinno się przerabiać. U nas też były nieoficjalne plany zaanektowania tej melodii i - na całe szczęście - od tego odstąpiono.
Nie bierz tego proszę do siebie, bo absolutnie nie przemawia przeze mnie jakaś "widzewska antypatia". Chcąc być jeszcze bardziej szczerym napiszę, że gdyby NS przerobili ten numer, też uważałbym to za żenadę.
A poza tym transparenty i race wyglądają bezbłędnie. Tylko, że one zielone powinny być
Zdrówko!"Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
Comment