Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pilot łod TV był często używany,ale me wrażenia były zatrważające.To co pokazały obie drużyny to masakra.Wisła miała więcej szczęścia i udało się jej awansować.Gra Legii przebeznadziejna,na stojąco bez wiary,bez pomysłu.Przegrać z niewiele lepszą Austrią to już szczyt dna.Ilość kibiców Legii i doping świetnyLast edited by Pogoniarz; 2006-09-30, 10:17.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Zythum -Paprykarz 0:1 O dziwo już w przegranym meczu z Lechem zagrali już lepiej jak zwykle.W wygrananym meczu z Górnikiem według mnie zagrali niewiele lepiej,ale piłkarze z Łęcznej to grali totalną padakę.
Oglądałem mecz Polonii ze Śląskiem i powiem ,że mecz stał na całkiem dobrym poziomie.Kosmal chyba przestał żłopać po bramach,pije tylko w lokalach i domu
Ciekawa była "akcja " po zakończeniu meczu,coś mi się wydaje,że następny mecz odbędzie się przy pustych trybunach
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz(...) Oglądałem mecz Polonii ze Śląskiem (...)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
W meczu przyjaźni nie było już tak przyjaźnie i Polonia pokonała Odrę z Opola 3:0.Wszystkie bramki to był cymes.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzOglądałem mecz Polonii ze Śląskiem i powiem ,że mecz stał na całkiem dobrym poziomie.Kosmal chyba przestał żłopać po bramach,pije tylko w lokalach i domu
Zagłębie wyrało z Płockiem podobno bardzo spokojnie, tak słyszałem z relacji znajomych, bo na meczu niestety nie mogłem być.Comment
-
Kubik pewnie poleci, już dawno prasa domaga się jego dymisji i on także rozumie sytuację. Choć podobno do straty gola po karnym z kapelusza grali nieźle. wygrali niby tydzień temu z Górnikiem, ale ci to chyba kryzys mają od tego wygranego meczu z Bełchatowem uszło z nich powietrze. Podobno akcja z meczu Polonii ze Śląskiem spowodowana była kradzieżą flagi Polonii przez jednego z Wrocławia tuż po zakończeniu meczu.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumek.... z Górnikiem, ale ci to chyba kryzys mają od tego wygranego meczu z Bełchatowem uszło z nich powietrze.Comment
-
Gmina sponsorować klubu nie może, co najwyżej inwestować w np. stadion, kupić reklamę na koszulkach i przede wszystkim wspomagać juniorów jako szkolenie i promowanie sportu itp. A Polkowice to prawdop. zostaną w ogóle zdegradowane do 3 ligi. Są zdecydowane wypowiedzi "z góry" że takie właśnie kary spotkają umoczone kluby, a jak na razie to Górnik jest w ścisłej czołówce.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumekA Polkowice to prawdop. zostaną w ogóle zdegradowane do 3 ligi. Są zdecydowane wypowiedzi "z góry" że takie właśnie kary spotkają umoczone kluby, a jak na razie to Górnik jest w ścisłej czołówce.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumekKubik pewnie poleci, już dawno prasa domaga się jego dymisji i on także rozumie sytuację. Choć podobno do straty gola po karnym z kapelusza grali nieźle. wygrali niby tydzień temu z Górnikiem, ale ci to chyba kryzys mają od tego wygranego meczu z Bełchatowem uszło z nich powietrze. Podobno akcja z meczu Polonii ze Śląskiem spowodowana była kradzieżą flagi Polonii przez jednego z Wrocławia tuż po zakończeniu meczu.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzPewna flaga zmieniła właściciela,jaka? Nie powiem,ale wiem ... pewna zgoda nie będzie szczęśliwa Ja natomiast takLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotCzyżby Widzew stracił fane Ruchu?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlukPan Dan "Wszyscy są przeciwko Wiśle" Petrescu właśnie wyleciał z pracy.
Na następcę obstawiam Majewskiego.Comment
Comment