Popadacie w euforię bo wygrali jeden mecz.Dla mnie to i tak sa skórokopy którzy na zachodzie moga conajmniej piłki podawać.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąPo dwóch bramkach w pierwszych 20 minutach to wszędzie jest doping...........................................Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotPopadacie w euforię bo wygrali jeden mecz.Dla mnie to i tak sa skórokopy którzy na zachodzie moga conajmniej piłki podawać.Last edited by adam16; 2006-10-12, 11:52.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Świetny mecz! Szybkie tempo, walka i sporo sytuacji podbramkowych. Już nie pamiętam kiedy ostatnio nasza reprezentacja w takim stopniu opanowała środek pola. Wielkie brawa dla Ebiego, który był praktycznie wszędzie i dla Rasiaka - wywalczył piłkę w starciu z dwoma rywalami i świetnie podał w uliczkę do Smolarka a w drugiej połowie mógł mieć drugą asystę gdyby Lewandowski lepiej zagarnął piłkę wślizgiem. Szkoda Żurawia bo znowu trafia w słupek. Czwarta drużyna świata w Chorzowie przeważała tylko przez około 20 minut drugiej części gry a 2-1 to dla nich najniższy wymiar kary.
Co do kibiców to muszę powiedzieć że doping był fenomenalny bo siedząc w pubie przez gwar rozmów nie słyszeliśmy komentatorów tylko właśnie odgłosy z trybun. Kibice w Warszawie już pokazali swoją absencją na meczu z Serbią jak bardzo wierzą w polską reprezentację i moim zdaniem Śląski - Łazienkowska: 1-0. A tak na marginesie to ciekawe kiedy reprezentacja zagra na nowym stadionie w Kielcach.Mona Browar Prywatny, Pruszcz Gdański SłonecznaComment
-
A ja jeszcze chciałem wyróżnić Żurawskiego, bo bramki co prawda nie zdobył (choć był bliziutko) ale zasuwał na całym boisku równo, a po meczu był taki szczęśliwy, jakby co najmniej hattrick'a ustrzelił. Może powoli rodzi nam się drużyna - nieważne kto strzela, ważne że się wygrywa...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommiA jak się panom podobał doping 44 tysięcy kibiców na Śląskim? Po meczu z Kolumbią były różne opinie na ten temat...
I osobiście jakoś nie mogę przekonac sie do zwyczaju spontanicznego śpiewania Hymnu Narodowego co jakiś czas, ale może się czepiam .Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaTemat o snach (i marzeniach) jest po sąsiedzku
Na pewno zaraz znajdą się tacy którzy mnie wysmieją Ale ok nie ma sprawy.
To że postawiłem na Polskę zaowocowało obfitymi plonami piwnymi dziś w szkole. W sumie wygrałem 6 zielonych Raciborów.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzuComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommiA jak się panom podobał doping 44 tysięcy kibiców na Śląskim? Po meczu z Kolumbią były różne opinie na ten temat...
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzTrzeba zbudować konretny stadion na około 60 tysięcy i żeby był typowo piłkarski i oczywiście zadaszony.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibiWczoraj było znacznie lepiej, choć gwizdy przez cały czas gdy przeciwnik jest przy piłce, to chyba było mało eleganckie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibiI osobiście jakoś nie mogę przekonac sie do zwyczaju spontanicznego śpiewania Hymnu Narodowego co jakiś czas, ale może się czepiam .
postawiłem na 2:1 dla Portugali - dużo się nie pomyliłem , ale znowu przegrałemComment
-
Ekstraklasa S.A podjęła decyzję,że jednak nie pozwala wejśc na Papricanę w zorganizowanej grupie kibicom Legii- co za błazny Legionistów i tak z oczywistów będzie na stadionie dobrych parę setek i pewnie się jak zwykle zorganizują.Kto ma niby teraz wyłapywać Ich na stadionie?Pogoń będzie płacić karę?Policja będzie legitymować wszystkich?
Ależ tam siędzą debile,jak w PZPN-ie
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotPopadacie w euforię bo wygrali jeden mecz.Dla mnie to i tak sa skórokopy którzy na zachodzie moga conajmniej piłki podawać.
Naprawdę ten mecz zrobił na mnie ogromne wrażenie. To wyglądało tak jakby im ktoś koszulki pozamieniał. Wynik nie oddaje przebiegu meczu. Mogło być 4:0 i też by było sprawiedliwie. Nieważne czy nasza drużyna zagra tak następny mecz , ale dzięki takiej grze piłka nożna może być pięknym sportem.
Wielki zawód przeżyłem po meczu z Ekwadorem na MŚ w Niemczech, mam nadzieję, że nasi jeszcze nas zaskoczą ( na plus ).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielakPodobno w piątek (jutro) podpisuje kontrakt z Wisłą Kraków Stanko Svitlica, Serb który grał w Legii za czasów kiedy prowadził ją Okuka. Ciekawe jak się zaprezentuje.zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perezJesteś żałosny kiszot i to nie po raz pierwszy. To był piękny futbol na skalę światową. Nasza reprezentacja zagrała najlepszy mecz od kilkunastu lat.
Naprawdę ten mecz zrobił na mnie ogromne wrażenie. To wyglądało tak jakby im ktoś koszulki pozamieniał. Wynik nie oddaje przebiegu meczu. Mogło być 4:0 i też by było sprawiedliwie. Nieważne czy nasza drużyna zagra tak następny mecz , ale dzięki takiej grze piłka nożna może być pięknym sportem.
Wielki zawód przeżyłem po meczu z Ekwadorem na MŚ w Niemczech, mam nadzieję, że nasi jeszcze nas zaskoczą ( na plus ).Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
Comment