Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
hehehe mapę mieliśmy - w bagażniku Miejscowość z knajpą to chyba Niedobrzyce - w knajpie pani barmanka na słowa, że jesteśmy z Widzewa zrobiła się bardzo miła powiedziała, że zna, że super i w ogóle skończyło się wspólnymi zdjęciami za barem (barwy, szale) i wszyscy w barze byli pozytywnie nastawieni. Było naprawdę
ps. leją Rybnickiego Fulla za 2,50To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumhehehe mapę mieliśmy - w bagażniku Miejscowość z knajpą to chyba Niedobrzyce
Miejscowość to Niedobczyce,dzielnica Rybnika.Z tego co wiem to są to raczej tereny Górnika.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
No było tak zimno a my tak przemarznięci, że nikomu się nie chciało wysiąść do tego bagażnika i tak sobie po ciemku jeździliśmy w kółko Może i tereny Górnika - w knajpie tego widać nie było, sam byłem zaskoczony.To inaczej miało być, przyjaciele,
-
I niech tak do piątku zostanieTo inaczej miało być, przyjaciele,
-
Legia w końcu zaczeła grać dobrą piłkę. Niestety powrócił stary problem - fatalna skuteczność. Wygraliśmy z Odrą 2-0, a powinniśmy przynajmniej 8-0. Wniosek prosty. Cieszyć się i martwić...
PS. Piotrek Włodarczyk wrócił do składu i tradycyjnie nie wykorzystał kilku 100% okazji. To już jest nużące."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
Ale nudny mecz był, obie drużyny i Widzew i Zagłebie grały w cos co trudno nazwać piłką nożną. Zagłębie dzięki lepszej organizacji i taktyce wygrało ten stojący na niskim poziomie mecz.To inaczej miało być, przyjaciele,
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumAle nudny mecz był, obie drużyny i Widzew i Zagłebie grały w cos co trudno nazwać piłką nożną. Zagłębie dzięki lepszej organizacji i taktyce wygrało ten stojący na niskim poziomie mecz.
Makabra
Albo trener musi pomyśleć o zmianach, albo klub o zmianie trenera...Dziku
Comment
-
Ja po wczorajszym meczu nie mam się z czego cieszyć.Gdyby nie Majdan i minimalizm Dyskobolii byłoby w plecy.Jeśli chodzi o sam mecz,troszkę lepsza organizacja gry Dyskobolii,ale w sumie żadna z drużyn nie osiągnęła zdecydowanej przewagi w polu.Poziom meczu przeciętny,groźnych strzałów malutko i jednak dziś na chłodno mozna rzec,że remis jest sprawiedliwym wynikiem.
Kilka słów o sędziowaniu.Było po prostu beznadziejne,co chwilę pomyłki,machanie chorągiewkami na chybił trafił.Nie uznał też nam bramki(ciekawe czy był spalony...)To ,że zawodnicy Dyskobolii dostali tylko pięć żółtych kartek mogą zawdzięczać pobłażliwości p.Szydłowskiego
Fanów z Grodziska okrągłe 0.Nas raptem maksymalnie 3 tysiące
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxTa wygrana to dobry prognostyk przed ostatnim meczem rundy, z Legią ."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
Comment