Dzisiaj odbyło sie losowanie LM:
Oto zestaw par:
FC Porto (Portugalia) - Chelsea Londyn (Anglia)
Celtic Glasgow (Szkocja) - AC Milan (Włochy)
PSV Eindhoven (Holandia) - Arsenal Londyn (Anglia)
OSC Lille (Francja) - Manchester United (Anglia)
AS Roma (Włochy) - Olympique Lyon (Francja)
FC Barcelona (Hiszpania) - Liverpool FC (Anglia)
Real Madryt (Hiszpania) - Bayern Monachium (Niemcy)
Inter Mediolan (Włochy) - Valencia CF (Hiszpania)
Przypominam, że długo był kontuzjowany. Może się w Legii nie spali. Zresztą wolę Grzelaka, niż jakieś nowe rewelacje z Brazylii...
A Grzelak ma szanse bo ostatnio w legijnym ataku zrobił się duzy przeciag. A i młodzi przy metodach treningowych Wdowczyka nie rosną w siłę.
Chyba warto, w ramach eksperymentu, zatrudnić fizjologa z prawdziwego stworzenia.
Szkoda że nie przeszedł do Zagłębia, gdzie tworzy się ciekawa paka i mówił że tam mu najbliżej. 2 mln zł Legii zrobiło swoje. Takie życie, ale w sumie w Lubiniu jest Chałbiński, jest wreszcie robiący postępy Piszczek, jest ostatnio skuteczny Banaczek. Extra by było wypożyczyć jeszcze tych 2 kolesi z Tottenhamu, ale okazuje się to nie takie proste, bowiem Anglicy nie chcą ich puszczać w ciemno na prowincję, czyli do naszej ligi. Dopiero po ich wizycie w Lubinie wszystko się wyjaśni - tak koło marca 2007. A Grzelak mimo że 4 gole nie robią wrażenia, to jednak w kadrze pokazał że ma potencjał. Nie wiem tylko czy Legia to dobry klub do rozwoju (cicho już o Janczyku, Korzym - co z nim?? itp.).
Dzisiaj odbyło sie losowanie LM:
Oto zestaw par:
FC Porto (Portugalia) - Chelsea Londyn (Anglia)
Celtic Glasgow (Szkocja) - AC Milan (Włochy)
PSV Eindhoven (Holandia) - Arsenal Londyn (Anglia)
OSC Lille (Francja) - Manchester United (Anglia)
AS Roma (Włochy) - Olympique Lyon (Francja)
FC Barcelona (Hiszpania) - Liverpool FC (Anglia)
Real Madryt (Hiszpania) - Bayern Monachium (Niemcy)
Inter Mediolan (Włochy) - Valencia CF (Hiszpania)
No to nasi grają z jakimś Realem z Madrytu. Ciekawe co to za drużyna?
Szkoda Grzelaka...ale w sumie to nie mój problem.
Co się dzieje na "moim podwórku" to w dalszym ciągu cyrk- nikt nic nie wie.Co wiadomo,że Kuras wyleciał gdyż nie zajął miejsca gwarantującego grę w pucharach po rundzie jesiennej .Co te ptaki i paniki i inne pale biorą w tej Brazylii Z takimi odpadami,to cud ,że nie mają ostatniego miejsca.
Co będzie na wiosnę?W dalszym ciągu są podziały i nie wiadomo czy zupełnie ol.. ptasią grypę i zająć się tylko kibicowaniem Pogoni Nowej,czy...no właśnie ...dalej się lać po mordach,ośmieszać się itd.Ja jestem za Pogonią Nową i podnoszeniem się z kolan
No,w końcu zobaczyłem ptasich wybrańców.
Ten gościu z dolnego rzędu,ostatni po prawej normalnie wymiata. Podobno srednia wieku drużyny ma wynosić 23 lata.Czyli większość będzie miała po 20,bo ten gość wygląda na 50 lat jak nic http://www.pogon.v.pl/fotorel.phtml?...okaz&album=342
Do tego te chłopaki z dolnego rzędu jakoś tak się dziwnie ustawili...
Comment