Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzMecz bardzo przeciętny,wygrana pewna,trzy punkciory do przodu,przegrana Serbii-po prostu
...końcówki posta nie kumam...Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuzaJa wiem, czy przeciętny... początek i końcówka I połowy - rewelka!
...końcówki posta nie kumam...
Ja jestem teraz pod wrażeniem gry Brazylianos ze Rzgowa.Nawet wygrali dwa razy w grach kontrolnych z naszą A-klasą i IV ligą duńską (6:0 i 3:0)-oj Baniak będzie walił już nie 0.7l wódy dziennie,ale przynajmniej literka .
Z innej beki sprawa Arki.W trakcie sezonu zawieszać?Co dalej ...odwieszą Arę?Zdegradują?Co z piłkarzami?Co z innymi umoczonymi klubami?zawieszą je za miesiąc?na dwie kolejki przed końcem?-ChoreLast edited by Pogoniarz; 2007-03-25, 20:14.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
A w drugiej lidze rozpędza się warszawska PoloniaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzCo z innymi umoczonymi klubami?zawieszą je za miesiąc?na dwie kolejki przed końcem?-Chore
Chore, naprawdę chorePoszukujęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Raczej nie, bo z opowieści Jacka M. wynika, że musieliby wszystkich (no może prawie) zawieszać, tyle mają w prokuraturze dokumentów. Począwszy od Ekstraklasy do III ligi.
Chore, naprawdę choreLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Znowu niespodzianka w "polskiej" grupie. Azerowie ograli Finlandię. Wszystko zaczyna sie układać co raz lepiej dla Polski i zwycięstwa z "kelnerami" nabierają znaczenia. Przydałby się jeszcze remis Serbii z Portugalią no i przede wszystkim, żeby Armenia nie zrobiła niespodzianki. POOOLSKA !!!!BIAŁO-CZERWONI !!!JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁYComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika perłyfan(...)Przydałby się jeszcze remis Serbii z Portugalią(...)
Chociaż lepszym wynikiem byłaby chyba wygrana Portugali. Awansują dwie drużyny. Przy porażce Serbii, przestałaby się liczyć. Walczylibyśmy z Portugalią o kolejność w grupieJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotDobra ale niech karają wszystkie kluby albo żadnego.A nie,że znaleźli se jednego kozła ofiarnego i po sprawie.
Ciekawe czy lada dzień zawieszą Górnik Ł? Wydaje mi się, że to chwilowo jedyne rozwiązanie. Gdyby Łęczna dostała punkty walkowerem za mecz z Arką, mając identyczne zarzuty stawiane przez prokuraturę to byłyby już kompletne jaja.Last edited by Bombadil13; 2007-03-28, 21:54.PoszukujęComment
-
Niestety wróciła klasyka, choć momentami widać było rękę trenera. Przede wszystkim, dlaczego oni się tak czaili, jakby grali z Brazylią?
No cóż, grunt, że w kolejnych eliminacjach rywale grają dla nas, a my ciułamy co trzeba. To dopiero pół drogi, ale póki co nadzieja na awans ma całkiem solidne podstawy.Comment
-
Leo mnie zadziwił wystawiając taki skład.Na Armenię z jednym napastnikiem
Efektem była gra identyczna jaką gra grała Pogoń za Panika.Wkopywanie piłki górą i tam zgrywał ją wysoki napastnik...tylko ,że w reprze tym niby napastnikiem był defensywny pomocnik "drewniakII czyli Kaźmierczak.Jak to wyglądało hm... szkoda klikać
Najważniejsze są trzy punkty ,ale te wyjazdy do Portugalii,Serbii i Finlandii troszkę mnie niepokoją.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxDzisiaj zawiesili Górnik Łęczna na miesiąc w rozgrywkach. Mam nadzieję, że to koniec tego zamieszania.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
Comment