Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Kibicowsko to, że mamy euro to wcale niedobrze: ceny biletów będą dostępne tylko dla bogatych pikników, totalna inwigilacja policyjna, próba zmiany kibiców w pokorne cielaki które służą tylko produkowaniu zysków. Jak znam życie to nasza władza wpadnie na różne ciekawe pomysły - jak najwięcej zakazów, pewnie wprowadzą pełną prohibicję itp.
Liczyłem na ciepłe plaże Chorwacji i tokaj na węgierskiej puszcie.Last edited by zythum; 2007-04-18, 12:07.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekA jakież to inwestycje drogowe są zapowiedziane w Trójmieście?
Remonty dróg, nowe drogi dojazdowe. To mało?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaJakoś będą musieli kibice dojechac na stadion. Prawda?
Remonty dróg, nowe drogi dojazdowe. To mało?
A te nowe drogi dojazdowe, to gdzie? Kolejka linowa Gdańsk - Kijów, czy lotnisko w Letniewie?Comment
-
Nieiwedziałem że w Gdańsku sa tylko dwie drogi Pożyjemy zobaczymy.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumLiczyłem na ciepłe plaże Chorwacji i tokaj na węgierskiej puszcie.
Poza tym wcale nie uważam że to impreza tylko dla pikników. Fanatyk jak chce, zawsze znajdzie sposób żeby zdobyć bilet. W końcu jest 5 lat na zaoszczędzenie kilku złotych (może już euro).(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaNieiwedziałem że w Gdańsku sa tylko dwie drogi Pożyjemy zobaczymy.Comment
-
Cieszę się z wyboru Polski i Ukrainy na gospodarzy EURO 2012, ale jak sobie przypomnę, że w tym roku zaplanowano 6 km autostrad, i że nawet zwykłych dróg się nie remontuje tak jak powinno, to się zastanawiam kiedy się zacznie dziać ten cud zmian. Może presja tej imprezy coś wpłynie na poprawę infrastruktury komunikacyjnej i sportowej, ale jestem pewien, że obecny rząd oleje przygotowania do EURO, bo ta impreza będzie po nowych wyborach, po których już nie będą rządzić.Comment
-
Ja myślę, że jak już będą stadiony to wtedy zbudujemy ligę tak prężną, że stadiony owe będą oblegane przez kibiców. Szczególnie w przypadku wygrania tych mistrzostw przez polską reprezentację
Autostrada A4 do Lwowa - trudno mi w to uwierzyć. (chyba, że ceny za przejazd po niej będą przekraczać 200zł od samochodu osobowego. - ale wtedy kto prócz niemców będzie z niej korzystał?)
Dwupasmówka z Wrocławia do Warszawy? Pewnie za rok zaczną się pierwsze procesy o unieważnienie przetargu na budowę.
Ma szansę na ukończenie autostradowa obwodnica Wrocławia (płatna). Jeżeli zostanie ukończona do 2012 to pewnie koszt korzystania z niej będzie znaczny (po mistrzostwach).
Nie wiem czy za 5 lat będzie mnie stać na mieszkanie we Wrocławiu
Ale generalnie się cieszęMM961
4:-)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13To także część kary PZPNu
W tym roku z sprawą Bońka z ligi nie spada nikt. Nie dotyczy to Arki i Górnika..
Na zakończenie rozgrywek:
-jeśli zajmą miejsca 1-14 przesunięci zostaną na miejsca 15-16 i wtedy nalożona zostanie kara degradacji
-jeśli zajmą miejsca 15-16 (kara "o przesunięciu na miejsce 15-16" nie może być zastosowana) spadną i dopiero zostanie nalożona kara degradacji
Tym sposobem Arka i Górnik jako nieliczni ze środka i dolu tabeli mają o co grać.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson(...) zakładając, że stadion powstanie na Maslicach (...)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz(...) Polonia no może 50000? (...)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes(...) jestem pewien, że obecny rząd oleje przygotowania do EURO, bo ta impreza będzie po nowych wyborach, po których już nie będą rządzić.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyWątpię, UE dokłada do interesu około 30000000000 eurosów (głównie na rozbudowę lotnisk, budowę autostrad, modernizację kolei); to zbyt duża kasa przekładająca się na efekt propagandowy, żeby zostawić ją ewentualnym następcom...Last edited by emes; 2007-04-18, 13:18.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertosNo to mamy EURO 2012!!!
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyProjekt EURO 2012 zakłada przebudowę istniejącego Stadionu Olimpijskiego.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
Kolega Babalumek wyjaśnił co i jak więc ja nie będę powielał.
Do stadionu olimpijskiego praktycznie niema rozsądnego dojazdu, więc to powinno wykluczyć jego obecność w takiej imprezie (poza tym stoi przy ulicy która jako jedyna łączy mnie z centrum - nie pozwalam )MM961
4:-)Comment
Comment