Amica Wronki radziła sobie świetnie. Drużyna z pipidówki zajęła dwa razy trzecie miejsce w lidze, trzy razy zdobyła puchar Polski. I to wszystko w oparciu o pieniądze i pikników. Póżniej właściciele zdecydowali, że przenoszą namiot cyrkowy gdzie indziej.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
-
Z pewnością nikt Wszyscy pojadą na Papricanę wspomagać pasiastych ziomków
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Amica Wronki radziła sobie świetnie. Drużyna z pipidówki zajęła dwa razy trzecie miejsce w lidze, trzy razy zdobyła puchar Polski. I to wszystko w oparciu o pieniądze i pikników. Póżniej właściciele zdecydowali, że przenoszą namiot cyrkowy gdzie indziej.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
Kolejny namiot jest w Szczecinie, Warszawie, Krakowie, Poznaniu - wszędzie gdzie jest zawodowy sport. Wyobrażasz sobie np. bohaterską Legię czy Wisłę, walczące o utrzymanie w lidze, po tym jak ITI czy Cupiał zamykają kurek z forsą? Widzisz tych piłkarzy wypruwających sobie żyły za friko? Uważasz, że kibice kochający na śmierć swoje kluby coś by tu pomogli?Comment
-
Przedziwny mecz na Papricanie
Pierwsza połowa i... powinno być conajmniej 3:0 dla powiedzmy podopiecznych Baniaka ,druga to strata bramki kilka minut po rozpoczęciu drugiej połowy i w sumie mecz mógłby się już wtedy zakończyć,gdyż brazylianos siedli,a Craksa grając już na luzie puknęła na 0:2.
Chciałbym podkreślić naprawdę dobre sędziowanie.
P.S Ja nie wiem jak można kilkakrotnie z kilku metrów nie strzelić brameczki-to ja bym spokojnie wpakował piłę do siatki echLast edited by Pogoniarz; 2007-05-19, 21:00.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
W Poznaniu w plecy. Było do przewidzenia, ale nie dla tego, kto oglądał mecz. Remis byłby sprawiedliwy, kto wie, czy wynik odwrotny też..?
Atuty Lecha w tym meczu to:
1. Zając
2. Kibice
3. Poprzeczka i słupek
4. Fabiański
5. Nasza tradycyjna nieskuteczność.
No cóż... Taki jest sport.
Naprawdę, jak na naszą ligę, fajny mecz."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
Nic nie mam przeciwko takiemu scenariuszowi, tylko z taką postawą Zagłębia jak w meczu z Łęczną to nie ma na to co liczyć. Ja jednak nie tracę wiary w mistrzostwo ZagłębiaComment
-
Coś się chyba musiało wydarzyś w szatni bo Polonia przegrałą już drugi mecz z rzędu.Czyżby jakiś kryzys?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Kolejny namiot jest w Szczecinie, Warszawie, Krakowie, Poznaniu - wszędzie gdzie jest zawodowy sport. Wyobrażasz sobie np. bohaterską Legię czy Wisłę, walczące o utrzymanie w lidze, po tym jak ITI czy Cupiał zamykają kurek z forsą? Widzisz tych piłkarzy wypruwających sobie żyły za friko? Uważasz, że kibice kochający na śmierć swoje kluby coś by tu pomogli?
Wiadomo że teraz sport opiera się na kasie. Nawet Kubica, gdyby w niego rodzina za młodu nie inwestowała, gdy rozbijał na torach gokarty warte tyle co wszystkich swoich przeciwników, nie jeździłby pewnie w Formule 1. Jeśli chodzi o kluby to widać nawet dziś. Wiesz zapewne doskonale, gdzie gra obecnie Górnik/Zagłębie Wałbrzych czy Karkonosze Jelenia Góra, a gdzie Gawin Królewska Wola.
A Bytom we wczorajszym meczu zaprezentował ciekawą piłkę i dobre wyszkolenie techniczne. Ale pod koniec meczu tak się rzucili do przodu, że każde przejęcie piłki przez Śląsk kończyło się akcją sam na sam, że bramkarz Polonii grał rolę stopera na 40 metrze. Zresztą pokazuje to ostatnia akcja na 2:0, gdzie sam na sam wyszło... 3 graczy Śląska i zrobili akcję jak na podwórku.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
W Poznaniu w plecy. Było do przewidzenia, ale nie dla tego, kto oglądał mecz. Remis byłby sprawiedliwy, kto wie, czy wynik odwrotny też..?
Atuty Lecha w tym meczu to:
1. Zając
2. Kibice
3. Poprzeczka i słupek
4. Fabiański
5. Nasza tradycyjna nieskuteczność.
No cóż... Taki jest sport.
Naprawdę, jak na naszą ligę, fajny mecz.
Po raz pierwszy muszę pochwalić Smudę za taktykę dobraną pod przeciwnika. 4-5-1 dobrze sie sprawdziło, wszystkie trzy bramki były w zasadzie identyczne - po kontrach i strzałach bocznych pomocników. No moze druga była ciut odmienna, bo Fabian krył długi słupek i nie wyszło
Na trybunach super, gardła już nie było po pierwszej bramce , ładna oprawa. Z Wwy 1300 luda, dopingowali nieźle, przynajmniej do wyniku 2-1, później już siedli. Widzew do 6-1 jechał z koksem aż miło. To tak dla porównania.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
7.000 mniej Was było wtedy. Łatwiej przekrzyczeć."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
Nas mniej, Widzewa więcej. Ale chodzi mi o sam doping, pomimo wszystko. Ja mogłem nie słyszeć, ale część piłkarzy na pewno.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
Comment