Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
Wyświetlenie odpowiedzi
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziI jeszcze Polonia w 2000.
ps. Kibice Legii mam nadzieję wybaczą mi tą drobną złośliwośćTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum Wyświetlenie odpowiedziTytuł świętuje się przy Łazienkowskiej (hehehehe Widzew dwa razy, Wisła, Lech PP) więc sądzę, że Zagłębie będzie mistrzem
Liczę, że Pogoń też godnie będzie się chciała pożegnać z Ekstraklasą .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziLiczę, że Pogoń też godnie będzie się chciała pożegnać z Ekstraklasą ."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum Wyświetlenie odpowiedziTytuł świętuje się przy Łazienkowskiej (hehehehe Widzew dwa razy, Wisła, Lech PP) więc sądzę, że Zagłębie będzie mistrzem .
Mylisz się, mistrz będzie świętowany w Szczecinie.
Ps. Jak Ci zostały jeszcze wlepki Widzewa to chętnie wezmę , ostatnio widziałem kilka kibli tak ohydnych że ten z Krasnegostawu w którym wklejałeś zaliczam do luksusowych , chętnie pomogę w tej akcjiCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
1:0 z Zagłębiem i wracamy do gry.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Nawet lepszy był ten finał LM niż się spodziewałem. Tak się zastanawiam czy to Milan zagrał tak dobrze, dając się wyszumieć Liverpolowi i punktując ich w koncówce, czy jednak rzeczywiście Liverpool był lepszy a Milan, jak to Milan, wygrał szczęśliwie 1 bramką. Obie drużyny nie należą do moich ulubionych, ale w trakcie meczu kibicowałem jednak Liverpoolowi za niezwykłą determinację i poświęcenie. Cisnęli momentami Milan strasznie. Ale za to w końcówce żal było na nich patrzeć jak ledwo chodzą po boisku i nie mieli nawet sił zaatakować w końcówce przy stanie 1:2. Według mnie gdyby doszło do dogrywki to Milan by ich rozbił kompletnie, mimo że ma znacznie starszy zespół. W Milanie słabo grała pomoc - Pirlo, Seedorf i Kaka, Inzaghi zrobił swoje (wiadomo w Juve go nauczyli zdrajce hehe), dobrze grała obrona no i Gattuso. W Liverpoolu świetny Gerrard który przyćmił Kakę, słabiej skrzydła no i za późno wszedł Crouch.
Z terenów nizinnych: po beznadziejnym meczu Śląsk zremisował z Jagiellonią 0:0. I to goście byli troszkę lepsi.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
Słaby finał, głównie przez AC Milan. Liverpool miał przewagę optyczną, ale nic z tego nie wynikało, Milan zrobił półtora akcji i strzelił 2 gole. Benitez zbyt długo czekał ze zmianami, a potem zabrakło już czasu.BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziZ utęsknieniem czekam chwili, kiedy Inzaghi skończy karierę. Uosabia wszystko, czego nie cierpię we włoskiej piłce.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzech Wyświetlenie odpowiedziA szczególnie tego, jak rodziawia japę i biega machając łapkami po strzeleniu kolejnego farfocla.BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
Comment