przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Na stronie legialive.pl pojawiło się sporo komentarzy po wydarzeniach w Wilnie. Jeden z nich brzmi całkiem sensownie:
Nareszcie jest pewność, że przez kilka następnych lat Legia nie przyniesie Polsce wstydu na europejskich arenach piłkarskich.Comment
-
Oczywiście wielu zwolenników innych drużyn korzysta ze sposobności żeby przy tej okazji dokopać Legii- jest to dziś znacznie łatwiejsze niż w bezpośrednim meczu na boisku. Trzeba jednak pamiętać, że problem bandytów przychodzacych na mecze żeby się wyżyć jest znacznie szerszy i nie dotyczy tylko hołoty zakładającej biało-czerwono-zielone szaliki. A śledzącym ten temat na pewno nie trzeba nikogo wskazywać palcem.Comment
-
Comment
-
Skoro szóstej drużynie ligi litewskiej się to udało, to chyba nie jest aż takie trudne.Comment
-
Comment
-
Taka sama sytuacja mogła się przydarzyć każdemu polskiemu klubowi. Wszak każdy z nich ma tego typu wielbicieli, Którzy gotowi są "oddać życie" za "dobre imię" ukochanych barw. Ponadto podejrzewam, że to byli tacy warszawiacy jak ja jestem szach perski. A że nasze kluby same sobie są winne, hołubiąc hołotę pchającą się na stadiony to już inna para kaloszy.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!Comment
-
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!Comment
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Wyszło,że pochwalam tych oszołomów i winię tylko niskie ogrodzenie.Co do bicia się ze stróżami prawa miałem na myśli,że jak tak bardzo chcieli z nimi starcia to mogli to zrobić poza stadionem,a wtedy zakaz dostaliby tylko kibice,a nie klub,a stróże prawa raczej nigdzie nie są lubiani(ja też ich nie lubię,ale z kamieniami za nimi nie latam, gwoli ścisłości)
Teraz mam nadzieję,że ci co zadymili nie będą płakać,jak Legia na parę lat zniknie z areny międzynarodowej.
W sumie niech będzie ,że jestem kibolem,czy hools,czy diabli wiedzą kim.
Jeszcze jedna sprawa,policja z Wilna nie odrobiła lekcji i należycie nie przygotowała się do przyjęcia kilku tysięcy fanów Legii i zgód.Może wpuszczając zachlanych i naćpanych Polaków liczyli,że ci będą spokojni i inie chcieli ich prowokować?
Ciekaw jestem jak było faktycznie.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Co do bicia się ze stróżami prawa miałem na myśli,że jak tak bardzo chcieli z nimi starcia to mogli to zrobić poza stadionem,a wtedy zakaz dostaliby tylko kibice,a nie klub,a stróże prawa raczej nigdzie nie są lubiani(ja też ich nie lubię,ale z kamieniami za nimi nie latam, gwoli ścisłości)
I spróbuj sobie wyobrazić świat bez tych nielubianych stróżów prawa.Comment
-
Czyli jednak policja też jest winna A może po prostu nie przyszło im do głowy, że z Polski przyjedzie takie bydłoPiwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
Premier nie zna imienia ministra sportu którego odwołał , euro 2112 w PolsceCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
Comment