Akurat niedawno wróciłem z pracy a tu Zagłębie dostało lanie w BB, w ostatnich dzięsięciu minutach .
Do końca rundy już niedaleko i niestety same ciężkie spotkania.
ALEŻ CUDOWNA KOLEJKAAAA Dawno tak pięknego meczu z udziałem lecha nie widziałe , naprawde super zagrania i kiwki młodej dwiazdeczki Nawrocika , przebudził sie spisywany na straty Świerczewski i powracajacy do gry po długiej kontuzji Zenek Piskuła młodzieżowcy Grzelak i Madej mistrzostwo świata , dla takich chwil chodzi sie na mecze czy to śnieg czy to deszcz i na dibre i na złe , Gratulacje dla Pgoni choć sercem byłem zdecydowanie za Craxa , ale myśle że na koniec końców obie drużyny awansują. Brawa dla Wisły Płock.
ps. O kur.a gdzie jest ten lider!!!??????????????
A Polonia znowu do przodu.Już jest na 6 miejscu.Brawo
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Wiśle Kraków przybył oficjalny sponsor.Jest nim firma Lech Premium z Poznania.
KP zobowiązała się do przekazania przez miesiąc na cele inwestycyjne 5 groszy od każdej sprzedanej butelki i puszki ich wyrobów.Do tego jeszcze oczywiście inne przywileje-umowa ma obowiązywać przez rok czasu.
Jak to dobrze ,że nie piję wyrobów KP.Z jednej strony Lech,z drugiej Wisła...
robox napisał(a) Pogoniarzowi Antek Ptak chce wybudować nowy stadion .
Wiadomość zaczerpnięta z onetu.
Tia!Chcieć,a móc!
Liczy na sponsorów i znalazł nawet lokalizację.Dla znających trochę Szczecin chodzi o teren Aeroklubu(czego tam nie miało być).Halę widowiskowo-sportową stawiają nam od ... dwudziestu lat i jakoś nawet fundamentów niet Największa mieści do 1500 widzów w porywach
Comment