A moim zdaniem przy drugiej bramce Boruc powinien był ruszyć tyłek z linii bramkowej.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Comment
-
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Nie oglądam meczu Pol-Fin (nasłuchuję, bo siedzę tyłem do TV), ale jak słyszę ile razy Szpakowski używa słowa "szczęście" wydaje się, że mamy "najszczęśliwszą" reprezentację na świecie.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.Comment
-
Mecz na Zlocie był zdecydowanie "nudniejszy"Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Remis nie jest zły, ja przed tymi meczami realnie liczyłem na 1 pkt. Są 2 więc ok, tym bardziej że przy okazji po 2 pkt zabraliśmy rywalom. Co do dzisiejszego meczu, to 1 połowa beznadziejna, typowa kopanina bez ładu i składu. W przerwie chyba obie drużyny stwierdziły że grają kiszkę a rywal jest do ogrania i bierzemy się do roboty. No i po przerwie mieliśmy sporo emocji, przy czym kilka razy nerwowo wysiadałem Remis sprawiedliwy, zarówno my jak i Finowie mogliśmy się pokusić spokojnie o 2 bramki. Spotkały się 2 przeciętne europejskie drużyny. My mieliśmy perzewagę w technice z czym nie radzili sobie Finowie (skrzydłowi, szczególnie Błaszczykowski i niezłe sytuacje bazującego na technice Smolarka), natomiast nasz zespół nie potrafił sobie poradzić z siłą rosłych Finów (drżałem przy każdej wrzutce w pole karne). Chyba wszystko wyjaśni się dopiero w ostatniej kolejce.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
Comment
Comment