Zaraz się zacznie ustawka Pieci z Zythumem, na kogo stawiacie?
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Jaga - super oprawa, momentami świetny doping (ale zdarzały się przestoje). My - słabiutka liczba ledwie 700 osób (no ale pewne wydarzenia położyły się cieniem na ten wyjazd - nasza wewnętrzna sprawa), doping w pierwszej połowie dobrze, w drugiej słabiej jakoś brakowało "powera".
Ogólnie dla mnie wyjazd prześwietny - ze względu na gościnność Jagiellończyków i tylko szkoda, że nasza chuliganka dąży ze wszystkich sił aby rozbić dobre układy. Zobaczmy co będzie dalej.
Poziom piłkarski chyba należy przemilczeć. U nas kolejny mecz i kolejny błąd podstawowego zawodnika - co mecz albo Oshadogan albo Fabiniak robia babola po którym już jakoś nasi piłkarze nie moga się zebrać. Zub słabo reaguje na wydarzenia na boisku, złe zmiany, brak zmiany taktyki. Niedobrze to wygląda.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Dziś moje urodziny i RTS sprawi mi najmilszy prezent TYLKO ZWYCIĘSTWO RTS TYLKO ZWYCIĘSTWOTo inaczej miało być, przyjaciele,
-
Comment
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
-
Pieczarku skwarku pogłaszcz mnie po...
lewarkuTo inaczej miało być, przyjaciele,
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Głaskanie, ani inne zaklęcia, nic nie pomoże ani lewarkowi, ani nieistniejącemu klubowi. RTS zniknął. A piłkarska Polska - ta uczciwsza część - czeka na zniknięcie Klubu Sportowego Widzew Łódź SA w czeluściach IV ligi.Comment
-
Słyszałem ,że Dida po ostatnim meczu w Glasgow ma pęknięty kręgosłup na pół ,upadając złamał sobie obojczyk i wybił palec,dodatkowo złamał sobie nos i będzie miał wstrząs mózgu przez całe życie.
Gościu ,który go klepnął dostał "dożywocie" ,a Scolari ma zmniejszoną karę za porządne danie w ryj.Normalnie jest w porzo .Ciekawe czy przez tego gościa Celtic straci punkty i co dalej...
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Sam trener Milanu Carlo Ancelotti powiedział po meczu, że to co zaprezentował Dida po kontakcie z owym kibicem "nie było poważne". Nie pierwszy raz Dida pokazał, że marny z niego aktorzyna. A co do kibica Celtiku to chyba wiedział co mu może grozić za taką reakcję. Niestety za głupotę trzeba płacić...Comment
-
Myślę,że nie bardzo wiedział;był w takim amoku ,że załatwił siebie na cacy.Nie wyobrażam sobie nie być na meczu swojej drużyny do końca życia Odwalił niezłą "kaszanę",ale kara jest chyba za surowa.Kilka lat,plus grzywna ,myślę ,że to by wystarczyło na przemyślenia...Last edited by Pogoniarz; 2007-10-05, 19:01.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
Comment