przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Wikipedia o Pucharze Karla Rappana:
Pomysł na zawody będące w istocie tylko pretekstem dla zakładów [bukmacherskich] nie podobał się UEFA, niemniej jednak organizacja zgodziła się na stworzenie takich rozgrywek. Nie objęła jednak oficjalnego patronatu nad nimi, nie pozwalała również na udział w nich klubów, które zakwalifikowały się do innych, rozpoczynających się jesienią turniejów, np. Pucharu Miast Targowych (z tego powodu, w sezonie 66/67 po wygraniu swej grupy z udziału w ćwierćfinale musiał zrezygnować Górnik Zabrze). Sprawiało to, że w Pucharze Intertoto nie mogły wziąć udziału najlepsze zespoły z najsilniejszych lig, a jedynie "średniacy" bądź mistrzowie słabszych piłkarsko krajów. Zespoły z Anglii, Włoch czy Hiszpanii w ogóle nie brały udziału.Comment
-
Ale swoje wiem i moja racja jest mojsza niż twojszaComment
-
Last edited by YouPeter; 2007-10-17, 02:43.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
-
Dzisiaj Polska B zagra z Węgrami. Od Bratanków uczyliśmy się kiedyś futbolu, dziś stoją jeszcze niżej niż my. Ciekawa byłaby analiza dlaczego tak się stało. No ale to nie tutaj.
Kibice w Łodzi są rozwścieczeni, że mecz z Kazachami był w Wawie bo wcześniej było zapewnienie, że odbędzie się na stadionie Widzewa. Cóż nie rozwijam choć mnie tez wkurza to zawsze i wszędzie promowanie Warszawy kosztem pozostałej części kraju. Ciekawy jestem ile ludzi przyjdzie dziś na sparing drugiej kadry ? Mam nadzieję, że kilka tysięcy będzie chociaż pora meczu (ludzie jeszcze w pracy) i jego "wartość" jest żadna.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Polonia za to bez normalnego zarządu bez pieniędzy bez zawodników na miare ekstraklasy awansowała do I ligi i po sporych porażkach zaczyna wychodzić na prostą.Masz racje można ich nazwać patałachami.
Tak jestem kibicem patałachów i jestem z tego dumny czego wy nie możecie powiedzieć o sobie bo jak zaczną przegrywać to będziecie jeździć po nich jak po łysych koniach.I nik z was nie powie dumnie KIBICUJĘ POLSKIEJ DRUŻYNIE.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Czyżby Anglia poza burtą Euro? Właśnie polegli z Rosją i mogą liczyć tylko na cud."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Comment