Ebiiiiiiii!!!!
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Jest jednak jakaś różnica My mamy Ebiego"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
-
EEEEEEEEEEEEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIII x 2Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
-
Nawet Piechniczek się zmienił w ocenach, do tej pory krytykował Benhakera i był przeciwny zagranicznym trenerom. Pierwszy raz chyba zaczął chwalić zagranicznego trenera. Piechniczek ma duże zasługi w piłce nożnej, ale się szmaci w polityce. Kompromitacją też jest jego udawanie i niedostrzeganie korupcji w lidze. Nie widział korupcji w piłce nożnej, to i nie zobaczy w polityce, w kŧórej teraz uczestniczy bodajże jako poseł PO (nie jestem pewien, ale myślę , że jak się stał posłem , to reprezentuje PO ).Comment
-
Małe refleksje po meczu.
1.Jednak patałachy osiągnęły jakiś sukces(na pewno historyczny ale czy sportowy?)-gratuluję
2.Zastanawia mnie fenomen tej drużyny chociaż fenomen to za duże słowo.Otóż odnosi ona sukces grając zawodnikami którzy nie brylują w swoich klubach rzekłbym nawet,że grzeją ławę.
3.Coś dla miłośników popcornu.Jak wam się podobał doping w tym meczu? Co prawda oglądałem tylko drugą połowę ale to mi wystarczyło.47 tyś kibiców i taki denny doping no ale czego wymagać od wycieczek pracowniczych.
Podsumowanie.
Jeszcze raz gratuluję awansu i czekam co dalej.Co prawda jestem kibicem tylko jednej drużyny ale poczynania TEJ drużyny będę śledził z ciekawością co z niej wyrośnie bądź nie wyrośnie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pewnie głupie, ale...
- nie płakałem, jak Legia przegrała wygrany mecz z Widzewem (2:3),
- nie płakałem, jak Czarek Kucharski w ostatniej minucie strzelił bramkę na 2:0 z PAO,
- Ba, nie płakałem na żadnym, przegranym lub wygranym, meczu Legii,
Dziś płakałem...
PS. Małżonka w końcu pojęła moją fascynację. To chyba mój największy sukces.
"Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
Comment