przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
Kibice - ludzie którzy chodzą na mecze, wyścigi, walki itp. Co tydzień, raz w miesiącu, lub rzadziej. Na ogół kupują bilety, często zostawiają na stadionach lub w halach dodatkowe pieniądze (koszulki, gadżety, kiełbaski, napoje, popcorn). Nigdy nie demolują infrastruktury, nie biją się ani z innymi kibicami, ani z policją. Na mecze nie zabierają noży, pałek, kastetów. Na widok kibica innej drużyny nie doznają zaćmienia mózgu. Potrafią docenić przeciwnika, nie obrzucając go epitetami: k...., p....... Część z nich nie rozszyfruje skrótu ChWDP (HWDP też nie), nie zna przyśpiewki "J.... policję/PZPN".
My - Arcy i jego osobista ślubna małżonka.Comment
-
[QUOTE=Pucak;726010]
Bikiniarze, gitowcy, dresy to nigdy nie były określenia kibiców ani kiboli. Być może niektórzy z nich przychodzili na Legię, ale na pewno pasją ich wszystkich nie była piłka nożna, tak jak klub nie był ich małą ojczyzną.Comment
-
Kibice - ludzie którzy chodzą na mecze, wyścigi, walki itp. Co tydzień, raz w miesiącu, lub rzadziej. Na ogół kupują bilety, często zostawiają na stadionach lub w halach dodatkowe pieniądze (koszulki, gadżety, kiełbaski, napoje, popcorn). Nigdy nie demolują infrastruktury, nie biją się ani z innymi kibicami, ani z policją. Na mecze nie zabierają noży, pałek, kastetów. Na widok kibica innej drużyny nie doznają zaćmienia mózgu. Potrafią docenić przeciwnika, nie obrzucając go epitetami: k...., p....... Część z nich nie rozszyfruje skrótu ChWDP (HWDP też nie), nie zna przyśpiewki "J.... policję/PZPN".
Jesteś pewien,że osobista?
Kurde,Ty to wszystko musisz rozszyfrować.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Polska, Austria, Niemcy i Chorwacja... może być ciekawie"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Kiszot chyba nikt nie lubi stadionowych bandytów i debili, no chyba, że ktoś się z nimi utożsamia. Juz kiedyś to napisałem ale bardzo mi sie to spodobało więc powtórzę: szacunek dla piknika - kibole do śmietnika. I chodzi tu o własnie tych stadionowych debili i bandytów czyli kiboli. Kibole nie mają nic wspólnego z normalnymi kibicami."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Szacunek za co? Za to,że jest na meczach jak drużynie "idzie" a jak już nie to go nie ma? Co to za kibic? To zwykły ktoś kto zamiast do kina idzie zobaczyć mecz.OK tacy tez sa ale za co mu ten szacunek?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Może i dobrze że pierwszy mecz gramy z Niemcami. Tradycyjnie może naszych zjeść trema a tak czy siak jesteśmy od nich słabsi. Z Austriakami mogą powalczyć, natomiast Chorwaci są nieobliczalni. Ale mają mocny skład i na pewno wyżej ich cenię od naszych. Typuję 3 miejsce w grupie.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
Mamy szczęście do gospodarzy. Najpierw Korea, później Niemcy, a teraz Austria. No ale jak to powiedział Leo, każdy z każdym może wygrać i dlatego mamy szansę, nie tylko my będziemy tracić punktyJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Zgadzam się,że ilość jest "oszałamiająca" ale zobacz na frekwencje w innych meczach i dodaj do tego,że Polonia gra jako gospodarz w innym mieście.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
Comment