Policja ma chronić porządnych obywateli. Czasem wiąże się to z koniecznością odstrzelenia jakiegoś bandyty. Stadionowego również.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Zresztą gdybyś był taki mądry to byś wiedział,że ochrona nie polega na zabijaniu.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
ZTP: Byli piłkarze Górnika Łęczna muszą wrócić do klubu
Związkowy Trybunał Piłkarski uchylił decyzję Wydziału Gier PZPN o rozwiązaniu z winy Górnika Łęczna kontraktów kilkunastu byłych piłkarzy tego klubu.
Oznacza to, że zawodnicy, którzy na przełomie lipca i sierpnia tego roku odeszli z uwikłanego w aferę korupcyjną Górnika za darmo, muszą do niego wrócić.
Cała sprawa zaczęła się w wakacje. 21 czerwca Związkowy Trybunał Piłkarski, jako organ dyscyplinarny PZPN drugiej instancji, podjął decyzję o karach wobec klubów zamieszanych w aferę korupcyjną. Górnik Łęczna został karnie zdegradowany do III ligi.
Wówczas do WG PZPN posypała się natychmiast lawina wniosków graczy Górnika o zwolnienie ich z winy klubu z obowiązujących kontraktów.
(...) Wszystkie te decyzje WG PZPN uzasadniał wówczas artykułem 14 par. 4 uchwały zarządu PZPN, regulującej stosunki pomiędzy klubem i zawodnikiem. Według niej piłkarz może rozwiązać kontrakt z winy pracodawcy w razie rażącego naruszenia przez klub swoich zobowiązań.
We wtorek Związkowy Trybunał Piłkarski uchylił je, uznając, że wymienieni zawodnicy nie mieli prawa odejść. - Górnik Łęczna SA nie może odpowiadać za to, co się działo w klubie przed utworzeniem spółki. Dlatego nie można przyjąć, że degradacja do III ligi to nasza wina i kontrakty są nieważne - wyjaśnia adwokat Górnika Wanda Wantuch.(...)
źródło: Gazeta.pl
Fajne bagno jest w tym pzpn-ie.Górnik Łęczna SA nie może odpowiadać za to,co się działo przed utworzeniem spółki akcyjnej a właśnie za to został zdegradowany do III ligi.Czyli całkiem jak nasz kolega z forum.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Użyj mózgu i pomyśl jakie zagrożenie może nieść grupa ludzi uzbrojona co najwyżej w kamienie dla uzbrojonych po zęby gliniarzy wyposażonych w tarcze,pałki czy ochraniacze.Zresztą po co ta gadka jak Ty nigdy w życiu nie widziałes takiego zdarzenia i tylko piszesz o teorii.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Dzisiaj klub Polonia Bytom oficjalnie podał,że zwolnił trenera i wystawił 12 zawodników na listę transferową.jak ci ludzie mogą się przedstawiac jako sternicy klubu? Najlepsze,że dyrektor klubu ma już listę zawodników których chciałby widziec na wiosnę w klubie.Człowiek który zna się najlepiej na kieliszku kompletuje skład drużyny.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Owszem ale nie w przypadku np.pobicia na śmierć chyba 14 letniego chłopca jak to miało miejsce w Słupsku.
Użyj mózgu i pomyśl jakie zagrożenie może nieść grupa ludzi uzbrojona co najwyżej w kamienie dla uzbrojonych po zęby gliniarzy wyposażonych w tarcze,pałki czy ochraniacze.Zresztą po co ta gadka jak Ty nigdy w życiu nie widziałes takiego zdarzenia i tylko piszesz o teorii.Comment
-
Dzisiaj klub Polonia Bytom oficjalnie podał,że zwolnił trenera i wystawił 12 zawodników na listę transferową.jak ci ludzie mogą się przedstawiac jako sternicy klubu? Najlepsze,że dyrektor klubu ma już listę zawodników których chciałby widziec na wiosnę w klubie.Człowiek który zna się najlepiej na kieliszku kompletuje skład drużyny.Comment
-
A ja myślałem,że kamieniarzem.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Nie proponowałem Ci pracy. Możesz to zrobić w wolnym czasie. Stawiam 100 zł, że po takim starciu miałbyś całą wieczność wolnego czasu.
Po to wybrałem taki a nie inny kierunek wykształcenia, żebym na zmiany robić nie musiał.
W Polsce nie ma obowiązku pracy na zmiany, możesz zmienić robotę.Last edited by arcy; 2007-12-13, 22:20.Comment
-
A kto powiedział,że ja nie lubię robić na zmiany? Ja bardzo nie lubię robić na rano dlatego robię to co robię.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
Comment