No właśnie taki bandyta rozbił mi szybę w samochodzie gdy stałem na światłach na skrzyżowaniu ( koło AKS-u przy Stadionie Śląskim) . Tylko dlatego , że jak się tłumaczył na policji miałem numery rejestracyjne z innego miasta i wiął mnie za kibica drużyny przeciwnej. Dla przyzwoitości nie powiem jaki miał na pysku szalik , ale coś jest na rzeczy.
Na szczęście udało mi się wraz z innymi kierowcami go ująć. A wyglądałem jak apacz bo szyba poraniła mi twarz. Ów kibic trafił na dołek na 48h i sąd 24 h. Postawiono mu zarzuty a prokurator zażądał 1 roku pozbawienia wolności w zawieszeniu na 3 lata oraz zwrot kosztów naprawy i odszkodowania dla mnie. Jak się to skończy zobaczymy.
To był PRAWDZIWY KIBIC - prawda !
Na szczęście udało mi się wraz z innymi kierowcami go ująć. A wyglądałem jak apacz bo szyba poraniła mi twarz. Ów kibic trafił na dołek na 48h i sąd 24 h. Postawiono mu zarzuty a prokurator zażądał 1 roku pozbawienia wolności w zawieszeniu na 3 lata oraz zwrot kosztów naprawy i odszkodowania dla mnie. Jak się to skończy zobaczymy.
To był PRAWDZIWY KIBIC - prawda !
Comment