przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
Wczytaj się dobrze w historię drugorzędnej w Bytomiu drużyny i przekonasz się, że ta Polonia nie jest taka czysta!!! Ten twój utytułowany klubik już w niższych klasach rozgrywkowych nie mógł sobie poradzić bez machlojek!
No chyba, że powiesz, że to było kiedyś a dziś jest dziś.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Stało się, jak się stało ... najbardziej szkoda piłkarzy, bo nie da się ukryć, że dużo z nich opuści Zagłębie (wielu z nich to reprezentanci kadry). Zobaczymy jeszcze jak się skończy to całe zamieszanie, bo władze klubu, jak i KGHM- u nie chcą PZPN odpuścić tej degradacji.Comment
-
Ale wczoraj jakiś przedstawiciel klubu tłumaczył, że wszyscy piłkarze mają tak skonstruowane umowy, że nie mogą odejść z klubu nawet w przypadku degradacji. Sprawa ewentualnego opuszczenia przez nich drużyny nie jest więc przesądzona, musi się odbyć za zgodą klubu.Comment
-
Co do Widzewa,to się nie wypowiadam,gdyż nie śledziłem jak to wyglądało,ale Zagłębie w bezczelny sposób kupowało mecz , za meczem i z Roboxem rozmawialiśmy nie raz,że jakoś dziwnie kończyły się spotkania Lubinian
Myślę,że Cracovia i Pogoń(chyba za mecz z Polarem i Szczakowianką) powinni "beknąć" też.
Ogłaszanie kar w połowie sezonu to totalny idiotyzm ,ale czego można się spodziewać po tych debilkachLast edited by Pogoniarz; 2008-01-25, 14:51.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Sam se daruj! Co cię obchodzą czasy teraźniejsze?! Przecież ty cały czas żyjesz jakimiś miernymi pradawnymi sukcesami Polonii.
Wczytaj się dobrze w historię drugorzędnej w Bytomiu drużyny i przekonasz się, że ta Polonia nie jest taka czysta!!! Ten twój utytułowany klubik już w niższych klasach rozgrywkowych nie mógł sobie poradzić bez machlojek!
No chyba, że powiesz, że to było kiedyś a dziś jest dziś.
ps.Widzew to ma sukcesy ja cię kręcę.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
W którym miejscy napisałem, że ma?! Nie przypominam sobie, żebym pisał o jakichkolwiek sukcesach jakiejkolwiek drużyny. Widzew ma ich na tyle mało, że nie ma o czym pisać, Polonia nie ma ich wcale a mimo to czymś tam się szczycisz. Opoczyńska Ceramika (okręgówka) ostatnio wygrała turniej im. Krzysztofa Podlewskiego, ranga porównywalna z triumfem Polonii we wspominanym przez ciebie turnieju.
Szkoda, że się nie odniosłeś do drugiej części mojego posta.
Ps. Jak zwykle twoja wypowiedź przepełniona jest argumentami.Last edited by peter007; 2008-01-25, 22:45.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Pozwolę sobie się wciąć, bo spadłem z krzesła. Wchodzę sobie przed chwilą na jakąś stronę z informacjami o Polonii Bytom i czytam początek artykułu:
Istnieje groźba, że stadion Polonii nie będzie gotowy na wiosenne mecze ekstraklasy. Klubu nie stać na wynajem kontenerów, które miały służyć jako szatnie dla piłkarzy.
I pierwszy link reklamowy pod spodem:Comment
-
Dla mnie argumentami były Twoje słowa ale jeżeli one nimi nie sa to znaczy że wypisujesz bzdury wyssane z palca.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Pozwolę sobie się wciąć, bo spadłem z krzesła. Wchodzę sobie przed chwilą na jakąś stronę z informacjami o Polonii Bytom i czytam początek artykułu:
Istnieje groźba, że stadion Polonii nie będzie gotowy na wiosenne mecze ekstraklasy. Klubu nie stać na wynajem kontenerów, które miały służyć jako szatnie dla piłkarzy.
I pierwszy link reklamowy pod spodem:
Co do reklamy to faktycznie jej umieszczenie pod tym artykułem jest......humorystyczne.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Okazuje się, że jeszcze 11 klubów z Ekstraklasy czeka w kolejce na wyroki za kupowanie spotkań: Jagiellonia, Cracovia, Korona, GKS Bełchatów, Ruch Chorzów, ŁKS, Lech i Odra.
Ciekawe, czy WD będzie też tak bezwzględny w degradacjach
Więcej na ten temat http://sport.onet.pl/0,1248675,1680592,wiadomosc.htmlLast edited by robox; 2008-01-26, 09:42.Comment
Comment