przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
za onet.pl:
Wydział Dyscypliny PZPN po przeprowadzeniu postępowania wyjaśniającego postanowił wobec trenera Dariusza W, któremu prokuratura postawiła zarzuty korupcyjne, zastosować środek zapobiegawczy w postaci zawieszenia w prawach szkoleniowca.
Dariusz W. od tego momentu nie może prowadzić drużyn ligowych.
W czwartek Centralne Biuro Antykorupcyjne zatrzymało Andrzeja W., byłego asystenta trenera Dariusza W. w Koronie Kielce, a obecnie trenera bramkarzy w Lechu Poznań - poinformował serwis lech.poznan.pl.
Do czasu wyjaśnienia przyczyn zatrzymania przez prokuraturę Zarząd Klubu KKS Lech Poznań podjął decyzję o zawieszeniu W. w obowiązkach trenera bramkarzy I zespołu Lecha Poznań.
Andrzej W. to 19-krotny reprezentant Polski. Zasłynął w wyjazdowym meczu z Francją 16 sierpnia 1995 roku w eliminacjach Euro 96. Polska zremisowała 1:1, a W. obronił m.in. rzut karny w wykonaniu Bixente Lizarazu. Po tym meczuLast edited by Ahumba; 2008-04-03, 17:50.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Sprawa Zagłębia Lubin zawrócona do WD PZPN.Sprawa Korony wyciągnięta na wierzch w tym samym czasie.Mi to pachnie zwróceniem uwagi na Koronie a oderwaniem od Zagłębia.No bo jak to klub z bogatą firmą państwową w kuluarach i ma być zdegradowana?Ee takie rzeczy to nawet w Polsce nie przejdą.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
A on biedny miś po prostu im uwierzył.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Sprawa Zagłębia Lubin zawrócona do WD PZPN.Sprawa Korony wyciągnięta na wierzch w tym samym czasie.Mi to pachnie zwróceniem uwagi na Koronie a oderwaniem od Zagłębia.No bo jak to klub z bogatą firmą państwową w kuluarach i ma być zdegradowana?Ee takie rzeczy to nawet w Polsce nie przejdą.Comment
-
Comment
-
Natomiast zauważ, że liga nie jest ani ahumbowa, ani nasza, ani wasza. Jest to niezależnie od bardzo niskiego poziomu sportowego i moralnego polska liga.
Inna sprawa, że niski poziom moralny, etyczny, intelektualny ligi i CZĘŚCI kibiców niewiele poziomem odbiega od politycznego badziewia (niezależnie od orientacji).Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Może mnie Art bananem nie potraktuje za odnośniki na inne strony, ale znalazłem zwierzenia naszego kolegi k. (kibica?) po meczu:
Największy zbiór polskich kabaretów! Kabaret Moralnego Niepokoju, Kabaret Ani Mru Mru, Halama, Stuhr, Kryszak i wiele innych skeczy! Kabarety znane i mniej popularne! Skecze nowe i te starsze. Wszystko na Kabarety.TworzymyHistorie.pl! Zapraszamy!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Czy kibice z Bytomia mają jakieś kompleksy, że przez dłuższy czas zamiast kibicować swojemu zespołowi prowadzili tylko antydoping na Wisłę? Nie wiem ale niby Wisła ma kose np z Lechem ale jak się gra na Lechu to atmosfera jest dobra i jest doping pod Lecha a nie typowe wyzywanie rywala.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
-
Czy kibice z Bytomia mają jakieś kompleksy, że przez dłuższy czas zamiast kibicować swojemu zespołowi prowadzili tylko antydoping na Wisłę? Nie wiem ale niby Wisła ma kose np z Lechem ale jak się gra na Lechu to atmosfera jest dobra i jest doping pod Lecha a nie typowe wyzywanie rywala.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Na moim podwórku całkiem całkiem
Pogoń jak na razie wszystko u siebie: 2:0, 4:0, 5:0, 4:0
Stal 1:0 wyjazd, 2:0 dom, 8:0 wyjazd , 1:0 dom i z czerwonej latarni awansowała o kilka miejsc do góry.
Martwi mnie ilość kibiców na Pogoni, łącznie na czterech meczach było z pięć tysięcy
Niestety ,ale dla niektórych chodzenie na IV ligę to wstyd;mam nadzieję,że więcej już się nie pojawią na Twardowskiego -fani sukcesu kur...
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pewni internetowi mądrale nie potrafią pojąć,że z klubem powinno się być na dobre i na złe,co mnie w twoim przypadku absolutnie nie dziwi, że nie potrafisz tego pojąć.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
Comment