Ja też się cieszę. Możliwość oglądania Widzewa w III lidze - bezcenna.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
No to Wisła Kraków ma już majstra-gratulacje.Z takim składem są poza zasięgiem na naszą beznadziejną ligę,ale jeśli chodzi o puchary,to będzie pewnie jak zwykle.
Ciekawe czy planują jakieś wzmocnienia ,a jeśli tak,to czy będą to polscy piłkarze,którzy grzeją ławę w przeciętnych zespołach w ligach zagranicznych...?
Babalumek Stal znowu wygrała,tym razem 4:2 na wyjeździe z Wybrzeżem
Jeśli będą dalej tak grać,to pojedynek derbowy może być naprawdę ciekawym widowiskiem(szkoda,że będzie na Twardowskiego i że Stal nie będzie mogła liczyć na doping kibiców)
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
No cóż,wypada pogratulować majstra Białej Gwieździe.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Dlatego,że na Bandurskiego oprócz oglądaczy (czyli pikników jak ja ),nie mają zorganizowanego dopingu ,no choć gwoli ścisłości bywa tam kilku dziesięciolatków z szalikami i śpiewają z dwie minuty.
Inne kluby szczecińskie mogą liczyć na wsparcie swoich kibiców(nawet milicyjna Arkonia-choć jest ich mało,ale są)
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pogoniarz piknikiemLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Jak to nie będzie mogła liczyć na doping Stalówka???? Przecież na meczu w rundzie jesiennej ich klub kibica był aktywny i widoczny !!! Sam ich wypatrzyłeś pod koniec meczu i chyba coś się darli
Oni mają doping zawsze i wszędzie, to klub przyszłości - skład juniorski, publika teżLast edited by babalumek; 2008-04-20, 16:48.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
Czyżby Zythum będzie musiał zostać piknikiem?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Dla mnie dziwny trener. Historyczne srebro w Barcelonie, niezłe z reprezentacją, w ogóle trener wydaje się solidny. Ale pijaństwo, prostactwo i niewątpliwy czynny udział w handlowaniu meczami to drugie dno. Wydaje się że jednak może coś jeszcze z Widzewem ugrać. Jak piłkarze okażą się dla niego beznadziejni, to zawsze można liczne znajomości uruchomić...MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
Comment