przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Last edited by kiszot; 2008-04-23, 08:33.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
Mecz Widzew-Górnik Z.-1700 Widzewiaków i około 2000 Żaboli-chyba prezesika Widzewa wyraźnie główka boli.Przecież Oni walczą by spaść w dół tylko i aż o jedną klasę rozgrywkową,a nie o dwie
Za co ta kara ?Bo piłkarzyki chodzą sobie po boisku,za to,że zatrudnili beznadziejnego trenera(którego notabene zwolnili ),że jest taka kadra Widzewa ,a nie inna,za to że Im się to nie podobało?
Legia,Cracovia,Widzew-kto następny...?
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Wcześnie doszedłeś do tego.Ja to wiem od kiedy LM zaczęła rządzić kasa.Nie oglądam LM bo kasa wypaczyła całą istotę tych rozgrywek.To miała być Liga Mistrzów a nie liga kasy.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Tylko nie "wcześnie", od kilku lat odpuszczam sobie większość meczów LM, bo nie chce mi się nudzić przed telewizorem.
A dla odmiany coś znanego, co jednak za każdym razem bawi, zwłaszcza w meczu, w którym padło sześć bramek.
Comment
-
Mimo ,że kibiców Widzewa nie lubię,to życzę Im by spotkanie z zarządem skończyło się powodzeniem
Mecz Widzew-Górnik Z.-1700 Widzewiaków i około 2000 Żaboli-chyba prezesika Widzewa wyraźnie główka boli.Przecież Oni walczą by spaść w dół tylko i aż o jedną klasę rozgrywkową,a nie o dwie
Za co ta kara ?Bo piłkarzyki chodzą sobie po boisku,za to,że zatrudnili beznadziejnego trenera(którego notabene zwolnili ),że jest taka kadra Widzewa ,a nie inna,za to że Im się to nie podobało?
Legia,Cracovia,Widzew-kto następny...?
I to jest najgorsze w tym wszystkim, że nas prawdziwych kibiców traktuje się w taki sposób.
W takich sytuacjach hasła: "Widzew/Legia/Polonia/Zagłębie TO MY!!!" stają się jak najbardziej uzasadnione.Comment
-
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Comment
-
No to dawaj, wymień nazwy klubów, w których byli kibice, a takich panów Walterów i Cacków zabrakło. Myślę, że kibice z Mielca, Wałbrzycha i innych miast bardzo się cieszą, że ich ukochane V-ligowe kluby są wolne od takich tyranów. Zobaczymy, jak sobie w Sosnowcu poradzą, jak Włosi sobie pójdą.Comment
-
Taki mądry jesteś a mieszasz pojęcia.Od budżetu są prezesi i menadżerowie a kibice sa od oglądania i kibicowania.Natomiast jeżeli ktos łamie prawo i jest to mu udowodnione to musi ponieść konsekwencje.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Teraz moje podwórko.W końcu mecz wyjazdowy i porażka 0:2(Stal wygrała niedawno w Sławnie 2:1...).Od trzech meczy Pogoń gra słabo i niestety to musiało się tak skończyć,poza tym to chyba raptem piąty mecz na wyjeździe...Pamiętam jak któryś z graczy Astry Ustronie Morskie (zajmują drugie miejsce )powiedział,że gdyby Pogoń grała dom/wyjazd nie byłaby po pierwsze rundzie na pierwszym miejscu-niestety ,ale tak prawdopodobnie by było...Może chłopaki się obudzą
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
Comment