... póki co nie pokazał. Dziś strzelił trzecią bramkę w dziewiętnastym występie w tym sezonie. Trafił pierwszy raz od czwartej kolejki (dziś mamy dwudziestą dziewiątą). Myślę, że gdyby na jego miejsce za czapkę drobnych kupiono kogoś z IV ligi, dla pozycji Legii w tabeli na koniec sezonu nie miałoby to większego znaczenia.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Polonia dzisiaj zremisowała u siebie bardzo wany mecz z Lechem 2:2.Były chyba ze 3 nieuznane bramki dla Lecha.Ale co najlepsze Lech strzelił drugą bramkę w 90 minucie po czym zostały doliczone 3 minuty.Do ostatniej akcji pod bramką Lecha przyleciał nawet nasz bramkarz.No i w ostatnich sekundach wpadła wyrównująca bramka.Normalny horror na murawie.
Wszystko zaczyna sie dobrze układać bo ŁKS zremisował a Jagiellonia przegrała więc jest bardzo realna szanasa na utrzymanie bez baraży.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Na moim podwórku porażka w PP z Flotą Świnoujście 0:1 i wydaje mi się,że gdyby Wyspiarze musieli wygrać 3:0 ,to by w takim stosunku pokonali Portowców.
Gra Pogoni,to walenie głową w mur i praktycznie tylko jedna groźna sytuacja pod bramką gości.Lider III ligi spotkał się z liderem IV ligi i widać było sporą różnicę
Mecz obserwowało około czterech tysięcy widzów,z czego około czterdziestu Wyspiarzy.
W sobotę derby ze Stalą o dość nietypowej porze 19:48.
Zythum współczulski z powodu spadku o dwie klasy rozgrywkowe,sam muszę się meczyć jeszcze niżej
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Mam nadzieję, że Cackowi nie pójda drogą Amiki-Lecha i nie kupią sobie miejsca w lidze.
Honor ponad wszystko, w III lidze nie będzie źle A Kielce po raz kolejny pokazały (klub) , że najlepiej gdyby ich już nie było w lidze. Jak możnanie wpuszczać ludzii na stadion segregując ich ze względu na miejsce zamieszkania
Klub, ochrona i policja żenua - zresztą jak zawsze tam.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Zythuś, czy prawdą jest, że środowisko kibicowskie Widzewa jest za tym żeby oczyścić atmosferę i zacząć wszystko z czystym kontem w IV lidze i tylko Boniek krzyczy, że to głupi pomysł? Jek to jest?Comment
-
Ta IV liga to tak z kapelusza czy z losowania? Jak zaczynać to od C klasy.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Last edited by peter007; 2008-05-09, 05:42.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Nie znam się na tym. Słyszałem tylko, że chcą zaczynać od początku.Comment
-
Wczoraj około sześć tysięcy kibiców Pogoni ,w tym chyba kilku Stali obejrzało całkiem dobry mecz jak na tę klasę rozgrywkową.Stal na jesień murowała bramkę i przegrała tylko 0:1,na wiosnę po dziesięciu zwycięstwach zagrała otwarty futbol i gdyby przegrali 2:8 ,to i tak byłby to najmniejszy "wymiar kary".Według mnie ,był to jeden z najlepszych meczy Pogoni w IV lidze .Skończyło się tylko na 4:1 i już tylko kataklizm mógłby nie pozwolić wygrać ligi i zagrać w barażach.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Za transparent "Roger nigdy nie będziesz Polakiem" nasza milicja powinęła dwóch fanów Odry Wodzisław( w kolejce czeka jeszcze podobno 19).Dostali 3 lata zakazu wjazdu na stadion Odry i po dwa i pół tysiąca grzywny.Mieli jeszcze transparent "Gdzie jest wolność słowa?",ale ochroniarze go ukradli.Gdzie tu są przejawy rasizmu,toż to szczera przecieżprawda.Roger nie był,nie jest i dla mnie nigdy nie będzie Polakiem,tak jak Olisadebe i nie zmieni tego jakaś nominacja prezydentów.
Zajeli by się durnie budową stadionów,autostrad,walką z korupcją etc.
Walnął bym sobie normalnie piwo,ale cholera w pracy jestem
P.S Ciekawe czy Jagiellończycy też wyłapią za swój transparent...
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
No i ekstraklasa w Bytomiu utrzymana. Niestety nie wiadomo co będzie z licencją bo w Bytomiu są takie mądrale,że nie potrafią odpowiednio wcześniej ogłosić przetargu.I tym sposobem znowu zostajemy bez stadionu na początek rundy.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Chociaż III liga będzie żaden kibic nie ubędzie (tym rózni się fanatyk, kibol i inne "zło" stadionowe od cudowanego kochanego piknika który zostanie w domu)
Pojeździmy w III lidze, będzie fajnie już to widzę
Do zobaczenia za dwa lataTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
Comment