Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
Wyświetlenie odpowiedzi
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Pogoń zapewniła sobie w sobotę grę w barażach pokonując bez żadnych problemów wicelidera Astrę 2:0(1:0)Mecz ot taki sobie, trybuny o dziwo świeciły pustkami.
Zastanawiam się ile Kowal (piłkarz Pogoni) musi mieć "setek" by je wykorzystać;w Sławnie trzy i skuteczność zero, z Astrą dwie i też na zero
No i teraz trzeba czekać na dokończenie rozgrywek w innych grupach i oczywiście na losowanie.W Dębnie gramy na ich stadionie , ale czy milicja pozwoli zagrać w Kamieniu Pomorskim Za dużo mieliśmy spotkań u siebie,a w barażach może się to źle skończyć...
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziOk,Krzysiu ale tak jak wszyscy wiemy co działa na byka tak policja dobrze wie co dział ana kibiców a podobno to był mecz przyjaźni.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziKurcze - to drzwi wejściowe do klatek schodowych w moim bloku są jak policja - też działają tak na kiboli Ruchu bo po każdym meczu wybiją w nich okna.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumek Wyświetlenie odpowiedziA może to koniec zgody Śląska z Lechią hehe muszę się rozeznać w temacie, chociaż z tego co mi wiadomo jest to dużo silniejsza zgoda od tej z Wisłą.
I na tym polega problem - kibole nigdy nie biją się "za coś". Oni się po prostu biją z głupoty i co najwyżej przy jakieś okazji dokleją do tego jakąś lipną ideologię, którą później próbują nam wmusić jako obowiązującą.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziNie wie, o co chodzi, ale myślisz chyba tak, jak gość z twojego avatara - oni w dupie mają zgodę. Z samego rana się nawalili i tłukli się po mordach bez żadnej ideologii.
I na tym polega problem - kibole nigdy nie biją się "za coś". Oni się po prostu biją z głupoty i co najwyżej przy jakieś okazji dokleją do tego jakąś lipną ideologię, którą później próbują nam wmusić jako obowiązującą.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziNie,oni po prostu wiedzą,że Ty tak w głębi ducha jesteś polonistą
Zresztą, nawet gdybym był za Polonią - co to zmienia?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziprezesowi Drzymale gratuluję nowych kibicówMRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziNiestety nie mylę się.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziI za to ciebie lubię. Niech w klubie będzie wielkie gówno, po co mają grac w puchaach? Najważniejsze, żeby mogli sobie mordy obić. Za pieniądze właściciela oczywiście.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Comment