przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Najgorsze jest to, że Austria nastawia się na samych pikników. Nie będzie żadnych opraw na meczach. Nie zaprosili nawet Polonii Bytom.Comment
-
Last edited by biermann; 2008-06-07, 09:51."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Z innej beczki : Browar Janów Lubelski sponsorem kopaczy Stali Stalowa Wola„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Comment
-
Ja bym tam do Niemca ubranego w niemieckie stroje i kibicującemu swoim (bez obrażania naszych rzecz jasna) nic nie miał. Ale gdyby Polak z czymś takim wyskoczył... no wariat po prostuMRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
No i po pierwszym meczu Euro.Poziom taki sobie i bardzo szczęśliwe zwycięstwo naszych południowych sąsiadów.
Ja z przyczyn technicznych nie mogłem być na meczu Pogoni w Kamieniu Pomorskim ,który zakończył się bezbramkowo Przed barażami wygląda ,to bardzo źle
Byłem za to na Stali,która zrehabilitowała się za porażkę 0:6 w Ustroniu Morskim i pokonała po emocjonującym i stojącym na naprawdę dobrym poziomie meczu Piast Choszczno 3:1.Szkoda,tylko ,że trójka arbitrów nie miała jakiegokolwiek pojęcia o sędziowaniu.Jakieś dziwne spalone,nie uznana prawidłowo zdobyta bramka przez Piasta przy stanie 3:1,brak reakcji na wyzwiska ,aż do pewnego momentu...,zawodnik Stali dostaję idealną piłkę wychodzi z własnej połowy,jest sam na sam z bramkarzem ,a debil gwiżdże spalonego-reakcja piłkarza :"czy ciebie ku...już do reszty popier... "i w efekcie w sumie zrobił prawidłowo ,bo dał czerwoną kartkę,ale wcześniej popełnił masakryczny błąd.
Jeżeli chodzi o sytuacje pod bramkami,to Stal miała ich mnóstwo,ale Piast także miał ich sporo.Generalnie zasłużone zwycięstwo Stalowców,ale zespół z Choszczna naprawdę pokazał się z bardzo dobrej strony.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Macie coś z oczami? Jest na forum Prawdziwy Kibic prawdziwej Polonii Bytom. Nawet się podpisuje w obcym języku.Comment
-
No i pierwszy mecz obejrzany, rzeczywiście Czesi mieli fuksa, Szwajcarzy więcej z gry i zasłużyli co najmniej na remis, no ale wygrali ci którym kibicowałemLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)Comment
-
No i po pierwszym meczu Euro.Poziom taki sobie i bardzo szczęśliwe zwycięstwo naszych południowych sąsiadów.
Ja z przyczyn technicznych nie mogłem być na meczu Pogoni w Kamieniu Pomorskim ,który zakończył się bezbramkowo Przed barażami wygląda ,to bardzo źle
Byłem za to na Stali,która zrehabilitowała się za porażkę 0:6 w Ustroniu Morskim i pokonała po emocjonującym i stojącym na naprawdę dobrym poziomie meczu Piast Choszczno 3:1.Szkoda,tylko ,że trójka arbitrów nie miała jakiegokolwiek pojęcia o sędziowaniu.Jakieś dziwne spalone,nie uznana prawidłowo zdobyta bramka przez Piasta przy stanie 3:1,brak reakcji na wyzwiska ,aż do pewnego momentu...,zawodnik Stali dostaję idealną piłkę wychodzi z własnej połowy,jest sam na sam z bramkarzem ,a debil gwiżdże spalonego-reakcja piłkarza :"czy ciebie ku...już do reszty popier... "i w efekcie w sumie zrobił prawidłowo ,bo dał czerwoną kartkę,ale wcześniej popełnił masakryczny błąd.
Jeżeli chodzi o sytuacje pod bramkami,to Stal miała ich mnóstwo,ale Piast także miał ich sporo.Generalnie zasłużone zwycięstwo Stalowców,ale zespół z Choszczna naprawdę pokazał się z bardzo dobrej strony.
A dzisiaj w końcu grają nasi. Według mnie 1:2 w plecy, nie ma się raczej co oszukiwać, Niemcy mają to do siebie że nawet gdy grają słabo to potrafią co najmniej zremisować. Ale ciekaw jestem co pokażą Polacy, oby tylko nie było jak w Korei, że słomianego zapału starczyło na pierwsze 15 min. Oj chyba jutro do roboty się spóźnię
Stal godnie zakończyła sezon, Pogoń wygrała ligę, ale to takie trochę naciągane. 80% meczów u siebie, kilka walkowerów itp. Zobaczymy ile są warci w wyższej lidze. A w barażach mogą trafić np. na zwycięzcę naszej dolnośląskiej ligi - Polonię/Spartę Świdnica. Ostatnio znowu grają bardzo dobrze, więc Szczecinianom jakby na nich trafili, na pewno łatwo nie będzie.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
Mniej książków więcej piwaComment
Comment