przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Za krzywdy moich przodków... za niedawne moje... Chłopaki! Jeszcze druga połowa. Skopcie im dupska!!!Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Czytałem tu i ówdzie,że mamy na Niemców ruszyć od pierwszej minuty i cały czas ich atakować.Sprawdziło się ruszyliśmy w pierwszej minucie ,ale potem do około 30 minuty-graliśmy ,to co w ostatnich sparingach.Słabo gra Krzynówek,przegrywa praktycznie wszystkie pojedynki ,do tego ta sytuacja z początku meczu...Napastnicy mięciutko,gdzie ta wola walki???Może Leo coś im powie w przerwie,bo Niemcy w obronie są dzisiaj tak samo beznadziejni jak my.
Wracając do Stali przegrali w tej rundzie trzy mecze ,ale za to wysoko 1:4 Pogoń,1:5 Błękitni i 0:6 Astra,zremisowali raz 1:1 u siebie ,a resztę spotkań wygrali.
Co do baraży...Pogoń naprawdę jakoś tak czuję,że trafi na GKS Tychy ,albo ewentualnie Zawiszę(oby nie)
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
No i doopa, poświęcenie i siedzenie w szkopskiej koszulce nic nie dało, nie da też chyba nic skopanie tejże, a tej czynności oddaje się teraz z lubością. Bo jak lubię niemieckie piwa tak ich piłka jest czymś ..... <niecenzuralne>"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Comment
-
Last edited by kiszot; 2008-06-08, 21:42.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Na pewno jest czymś lepszym niż nasza.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Coś średnio jesteśmy przygotowani do Euro. Nie za bardzo widzę resztę meczy, z np Chorwacją, przy tego rodzaju zaangażowaniu. Roger to nie jest niestety Olisadebe, który był wyraźnie dużo lepszy od wszystkich zawodników na boisku i zdecydowanie bardziej bramkostrzelny. Nie wszystko jeszcze stracone, grunt to wyjść z grupy, może się rozkręcą.Comment
-
Mniej książków więcej piwaComment
-
Comment
Comment