Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkA
Wyświetlenie odpowiedzi
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Czytałem tu i ówdzie,że mamy na Niemców ruszyć od pierwszej minuty i cały czas ich atakować.Sprawdziło się ruszyliśmy w pierwszej minucie ,ale potem do około 30 minuty-graliśmy ,to co w ostatnich sparingach.Słabo gra Krzynówek,przegrywa praktycznie wszystkie pojedynki ,do tego ta sytuacja z początku meczu...Napastnicy mięciutko,gdzie ta wola walki???Może Leo coś im powie w przerwie,bo Niemcy w obronie są dzisiaj tak samo beznadziejni jak my.
Wracając do Stali przegrali w tej rundzie trzy mecze ,ale za to wysoko 1:4 Pogoń,1:5 Błękitni i 0:6 Astra,zremisowali raz 1:1 u siebie ,a resztę spotkań wygrali.
Co do baraży...Pogoń naprawdę jakoś tak czuję,że trafi na GKS Tychy ,albo ewentualnie Zawiszę(oby nie)
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziZ uwagi na to, że w większości przypadków drużyna, której kibicuję przegrywa, to na niedzielę mam przygotowaną do założenia koszulkę niemiecką może los się nie połapie i nasi skopią szkopom tyłek"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedzi2:0!!!!!!!!!!!
Póki co, to Janas górą.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzech Wyświetlenie odpowiedziNo, to na razie idzie nieźle. Niemcy puknęli na jedną.
Grałą Polska z Niemcami a bramki strzelał Ślązak.
ps.Krzysiu tak sie cieszę,że nie dam się sprowokować.Last edited by kiszot; 2008-06-08, 21:42.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziNo i doopa, poświęcenie i siedzenie w szkopskiej koszulce nic nie dało, nie da też chyba nic skopanie tejże, a tej czynności oddaje się teraz z lubością. Bo jak lubię niemieckie piwa tak ich piłka jest czymś ..... <niecenzuralne>Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziJacy Niemcy?
Grałą Polska z Niemcami a bramki strzelał Ślązak.
.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzito znaczy że nie uprawniony zawodnik i walkowerLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Coś średnio jesteśmy przygotowani do Euro. Nie za bardzo widzę resztę meczy, z np Chorwacją, przy tego rodzaju zaangażowaniu. Roger to nie jest niestety Olisadebe, który był wyraźnie dużo lepszy od wszystkich zawodników na boisku i zdecydowanie bardziej bramkostrzelny. Nie wszystko jeszcze stracone, grunt to wyjść z grupy, może się rozkręcą.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziDokładnie tylko,że gdyby na Miodowej siedzieli normalnie myślący ludzie to taki Podolski czy Klose strzelaliby bramki dla Polski.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziDokładnie tylko,że gdyby na Miodowej siedzieli normalnie myślący ludzie to taki Podolski czy Klose strzelaliby bramki dla Polski.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziDokładnie tylko,że gdyby na Miodowej siedzieli normalnie myślący ludzie to taki Podolski czy Klose strzelaliby bramki dla Polski.
Comment
-
Comment